39. Dosya

izlenmeye deer bir korku filmi. 10/8
mamoru
mamoru

2 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Çok iyi bir gerilim filmi, Lilithin ne olduğu tahmin edilsede çok soğukkanlı ve derinden gelen sinsi bir gücü olduğu için ne yapacağını tahmin etmek zor :)

Filmin sonunun ne olacağını tahmin ettiğim anda, başka bir şey olması ve bana göre öyle bitmesi çok iyiydi ;)

8 /10 Gerilmeye birebir film :D
Serhat Yoruk
Serhat Yoruk

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

7 Ekim 2010 tarihinde eklendi
cok basarılı bir film gercekten son zamanlarda izlediklerimin iyilerinden 10/8 i hakeder bence he ayrıca __twilight__ sen git içinde aşk olan vampir filmi izle boş ver bunları bence filmi kacırmayın derim
Exante
Exante

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Korku belki göreceli bir kavram olsada. bu film gerek kurgusuyla gerek oyunculukla bişeyi başarmış. onca saçma sapan korku filmleri oy alacağına yüksek oyu hakeden güzel sürükleyici bir film. herkezin izlemesini tavsiye ederim...
Ares10
Ares10

2 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda böyle bir gerilim / sürükleyici film izlememiştim Gerçekten izledikçe insanda merak uyandırıyor Sonu daha iyi olabilirdi İzlemeyen çok şey kaçırır : )8/10
aytac-001
aytac-001

18 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
bence izlenmelii
redoxx
redoxx

24 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Gerilim ve korkunun gerçekten hakkını veren bir yapım.
umutd86
umutd86

19 Nisan 2010 tarihinde eklendi
güzel bir film gerilim türünü seven arkadaşlara tavsiye edebilirim.
7,5/10
cenabettinbey
cenabettinbey

19 Nisan 2010 tarihinde eklendi
güzel bir gerilim filmi, türü sevenleri tatmin edecektir.
demonkiller
demonkiller

17 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Korku gerilim tarzı filmler seven arkadaşlar için gerçekten güzel bir film. Uzun zamandır izlediğim korku filmleri arasında bana eski tadı werdi. Zaten çok farklı bir konu bulmalarını beklemek anlamsız bence izleyenleri memnun edecek kaliteye sahip 10/9. İyi seyirler
maxatmuhabet
maxatmuhabet

13 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Film gerçekten geriyor özellikle filmin sonlarındaki evde yaşanan kovalama sahnesi çok ürkütcüydü
Gerçi projeksiyonda gece vakti izleyince istemesende geriliyorsun :)
final etkileyici değildi daha iyi olabilirdi ama genel itibariyle aldığı puandan daha sağlam bir film olduğunu düşünüyorum.
Gerilim filmlerinin çoğunun vasatın üzerine çıkamadığı halde yüksek puanlar aldığını düşünürsek 8/10 diyorum.
Not: Orphandaki kız bunun yanında süt dökmüş kedi kalır.
bahdur
bahdur

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
"Evdeki Düşman" çağrışımına ben de katılıyorum.
Biraz ondan biraz da klişeler... Yine de hiç sıkılmadan izlenebilecek bir filmdi; temposu yüksek.
delirttin87
delirttin87

10 Mart 2010 tarihinde eklendi
film 6 mayıs 2009 da gösterime girdi diye yazılıyo ama kendi sitesinde 5 mart 2010 gösterim tarihi diye yazmışlar. ve bu filmin cd var galiba filmi izleyemeden kaçırdık :)) senaryosu çok güzel cdsini bulan varsa izlemesini tavsiye ederim :)
kymetlimm
kymetlimm

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
güzel bir film izlemeye değer
hkn-ertugrul
hkn-ertugrul

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
filmde küçük kızı oynayan Jodelle Ferland ın oyunculuğu o yaşta kusursuz.mükemmel mimikler inanılmaz hareketler müthiş oyunculuk.filmi bıraktım onu seyrettim.özellikle adamla teke tek konuştuğu sahnede süperdi.onun dışında film çok gerçekçi olmasada temeline oturttuğu mantık çok iyiydi.mantığını aşılıyor izleyiciye.tavsiye ederim kesinlikle sıkmıyor.sürükleyici bir film 10/9