Çok iyi bir gerilim filmi, Lilithin ne olduğu tahmin edilsede çok soğukkanlı ve derinden gelen sinsi bir gücü olduğu için ne yapacağını tahmin etmek zor :)
Filmin sonunun ne olacağını tahmin ettiğim anda, başka bir şey olması ve bana göre öyle bitmesi çok iyiydi ;)
cok basarılı bir film gercekten son zamanlarda izlediklerimin iyilerinden 10/8 i hakeder bence he ayrıca __twilight__ sen git içinde aşk olan vampir filmi izle boş ver bunları bence filmi kacırmayın derim
Korku belki göreceli bir kavram olsada. bu film gerek kurgusuyla gerek oyunculukla bişeyi başarmış. onca saçma sapan korku filmleri oy alacağına yüksek oyu hakeden güzel sürükleyici bir film. herkezin izlemesini tavsiye ederim...
Son zamanlarda böyle bir gerilim / sürükleyici film izlememiştim Gerçekten izledikçe insanda merak uyandırıyor Sonu daha iyi olabilirdi İzlemeyen çok şey kaçırır : )8/10
Korku gerilim tarzı filmler seven arkadaşlar için gerçekten güzel bir film. Uzun zamandır izlediğim korku filmleri arasında bana eski tadı werdi. Zaten çok farklı bir konu bulmalarını beklemek anlamsız bence izleyenleri memnun edecek kaliteye sahip 10/9. İyi seyirler
Film gerçekten geriyor özellikle filmin sonlarındaki evde yaşanan kovalama sahnesi çok ürkütcüydü Gerçi projeksiyonda gece vakti izleyince istemesende geriliyorsun :) final etkileyici değildi daha iyi olabilirdi ama genel itibariyle aldığı puandan daha sağlam bir film olduğunu düşünüyorum. Gerilim filmlerinin çoğunun vasatın üzerine çıkamadığı halde yüksek puanlar aldığını düşünürsek 8/10 diyorum. Not: Orphandaki kız bunun yanında süt dökmüş kedi kalır.
film 6 mayıs 2009 da gösterime girdi diye yazılıyo ama kendi sitesinde 5 mart 2010 gösterim tarihi diye yazmışlar. ve bu filmin cd var galiba filmi izleyemeden kaçırdık :)) senaryosu çok güzel cdsini bulan varsa izlemesini tavsiye ederim :)
filmde küçük kızı oynayan Jodelle Ferland ın oyunculuğu o yaşta kusursuz.mükemmel mimikler inanılmaz hareketler müthiş oyunculuk.filmi bıraktım onu seyrettim.özellikle adamla teke tek konuştuğu sahnede süperdi.onun dışında film çok gerçekçi olmasada temeline oturttuğu mantık çok iyiydi.mantığını aşılıyor izleyiciye.tavsiye ederim kesinlikle sıkmıyor.sürükleyici bir film 10/9