Germekten ziyade güldürdüğünü söyleyebilirim.Çekimlere başlandıktan dört yıl sonra ülkesinde vizyona girebilmiş olması da görüşlerimi doğrular nitelikte.Pandorum'u izleyip yetenekleri konusunda şüpheye düştüğüm yönetmen Christian Alvart'ın da Hollywood'un memur yönetmenlerinden biri olup ısmarlama filmler çekmeye devam edeceğini düşünüyorum bundan sonraki kariyerinde.
Filmin konusu beklediğimin nerdeyse tam tersiydi ben kızın peşinde garip şeyler var zannediyordum meğerse farklıymış film gerilim bakımından iyi olsada beni yinede hayal kırıklığına uğrattı yine de 8/10
bence çok iyi ve çok güzel bir film,başlangıçta filmden bu kadarını beklemiyorsunuz ama ilerledikçe kurgusu gayet iyi işlenmiş,evdeki düşman ile arasındaki fark 2 filmde de kızın üstünden kötülüğe gidilmiş,yoksa ikisinin de kurgusu ve konusu farklı,sonuç olarak 10/8 alır derim...
arkadaşlar benim şahsi fikrim izlenmek için izlenebilir ne korktum ne gerildim filmin ilk 20 dksı güzel ondan sonra filmin sizin için bittiğini anlıyorsunuz arkadaşların fragman yorumlarını okuyunca neymiş şu fragman bir bakayım dedim fragmana sakın aldanmayın derim fragmanla filmin alakası yok hatta şu şekilde söyleyeyim fragmanda olan sahneler filmde yok bu sahnelerinde filmle alakası yok..bu filme en fazla 3 weririm sinemada izleyemeyenler üzülmesinler..halkada garez de weya o tarz herhangi bir filmde korkmayan gerilmeyen bir kişi iseniz bu filmi korkmak gerilmek için izlemeyin derim öyle bir filmki ara ara off ne kadar kaldı demeye başladım hatta ara ara filmi kapatım feysten video falan izledim siz düşünün yani..neyse izlemek isteyenler merak edenler için bunları söyleyebilirm..
Gerilim bazıda seyertmeye değer. Evdeki Düşman filmin senaryosunu çalmışlar :) biraz değişiklik yapıp filmi yayınlamışlar başkada bişi yok .. yinede izlenebilecek film..
bu filmin fragmanlarını izleyeli neredeyse 1 yıl oldu. ama henüz gösterime girmedi. ne zaman sinemalara geleceği hakkında bilgi sahibi olan var mı?çünkü cd den izlenmeyecek kadar güzel görünüyor fragmanlarda.