39. Dosya
3,6

Ilknur K
Ilknur K

6 Şubat 2012 tarihinde eklendi
baştan ne olacağını kestirebileceğiniz bir film. örnekleri çok fazla var.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

2 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Germekten ziyade güldürdüğünü söyleyebilirim.Çekimlere başlandıktan dört yıl sonra ülkesinde vizyona girebilmiş olması da görüşlerimi doğrular nitelikte.Pandorum'u izleyip yetenekleri konusunda şüpheye düştüğüm yönetmen Christian Alvart'ın da Hollywood'un memur yönetmenlerinden biri olup ısmarlama filmler çekmeye devam edeceğini düşünüyorum bundan sonraki kariyerinde.
Hilda
Hilda

12 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Malesef beklediğimden kötü çıktı biraz yorumlara aldandım herhalde.
Vasatın altında.
Son kısmı bir tık heyecanı arttırıyor
redjingle
redjingle

5 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenesi bir gerilim filmi... Güzel olmuş ;) 8 puan !
omurkomur
omurkomur

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
konusu benzese de orphandan daha basarili..evet turun iyi ornegi sayilmaz belki ama insani gerdigi kesin
Özge K.
Özge K.

24 Mart 2010 tarihinde eklendi
orta düzeyde bir gerilim..ama kıza çok gıcık oluyorsunuz o ayrı:))
young65
young65

23 Mart 2010 tarihinde eklendi
filmi dün akşam izledim..gayet sıkı ve güzel bir filmdi..bu türü sevenlere tavsiye ederim..iyi seyirler..
JigSaw-2
JigSaw-2

7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filmin konusu beklediğimin nerdeyse tam tersiydi ben kızın peşinde garip şeyler var zannediyordum meğerse farklıymış film gerilim bakımından iyi olsada beni yinede hayal kırıklığına uğrattı yine de 8/10
gslimtugay
gslimtugay

30 Mart 2010 tarihinde eklendi
bence çok iyi ve çok güzel bir film,başlangıçta filmden bu kadarını beklemiyorsunuz ama ilerledikçe kurgusu gayet iyi işlenmiş,evdeki düşman ile arasındaki fark 2 filmde de kızın üstünden kötülüğe gidilmiş,yoksa ikisinin de kurgusu ve konusu farklı,sonuç olarak 10/8 alır derim...
sugosu3454
sugosu3454

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar benim şahsi fikrim izlenmek için izlenebilir ne korktum ne gerildim filmin ilk 20 dksı güzel ondan sonra filmin sizin için bittiğini anlıyorsunuz arkadaşların fragman yorumlarını okuyunca neymiş şu fragman bir bakayım dedim fragmana sakın aldanmayın derim fragmanla filmin alakası yok hatta şu şekilde söyleyeyim fragmanda olan sahneler filmde yok bu sahnelerinde filmle alakası yok..bu filme en fazla 3 weririm sinemada izleyemeyenler üzülmesinler..halkada garez de weya o tarz herhangi bir filmde korkmayan gerilmeyen bir kişi iseniz bu filmi korkmak gerilmek için izlemeyin derim öyle bir filmki ara ara off ne kadar kaldı demeye başladım hatta ara ara filmi kapatım feysten video falan izledim siz düşünün yani..neyse izlemek isteyenler merak edenler için bunları söyleyebilirm..
tweesh
tweesh

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
fena bir film deildi tipik şeytanlı filmlerden bir tanesi.. bazı sahnelerde geriliyorsunuz o kadar..gidip gitmemek size kalmış
rodrigo-x
rodrigo-x

11 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
iyi gerilime benziyor.. bekliyoruz bakalım
dino34
dino34

26 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Gerilim bazıda seyertmeye değer. Evdeki Düşman filmin senaryosunu çalmışlar :) biraz değişiklik yapıp filmi yayınlamışlar başkada bişi yok .. yinede izlenebilecek film..
garas-2
garas-2

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
bu filmin fragmanlarını izleyeli neredeyse 1 yıl oldu. ama henüz gösterime girmedi. ne zaman sinemalara geleceği hakkında bilgi sahibi olan var mı?çünkü cd den izlenmeyecek kadar güzel görünüyor fragmanlarda.
oyundelisi333
oyundelisi333

17 Eylül 2009 tarihinde eklendi
aman tanrım fragman çok etkileyici olmuş bekliyoruz merakla