Uygunsuz Gerçek
3,8

mawi-777
mawi-777

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
amaç dünyayı küresel ısınma konusunda uyarmaksa, bizim insanımız ve dünyanın fenel haline bakarsak insanlar belgesel izlemek için sinema saolunlarına pek ugramıyor. o sebeple tv için yapılsaydı ve dünyada tv ile yayınlansaydı daha fazla kişiye ulasır ve bu konuda bilinçlenmemiz daha cok katkı saglardı. saonuç itibariyle bi gerceği göz önüne seriyor ve neslimize nasıl bir dünya(!) ya da cehennem bırakacagımız konusunda fikir veriyor. izlenmeli.
lkocaoglu
lkocaoglu

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
Küresel ısınmanın geldiği çarpıcı boyutu kavramak ve fikir edinmek açısından didaktik bir belgesel.
ammeh
ammeh

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
gördüğüm filmlerin en korkuncuydu. adamı bi hoş ediyo valla.
boş verin korku filmlerini bu hepsine beş basar. dünya yanıyor! daha feci ne olabilir ki.
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten günümüz dünyasının tehliklerini önümüze seren etkileici bir belgesel. 10 üzerinden 9 verdim. Bir puanını da siyaseti ve Bushu yapımın içerisine fazla karıştırmalarından dolayı kaybettiler bana göre. Ama gerçekten insanları biraz olsun bilinçlendirme amacı taşıyan iyi bir yapım.
-ngel-lll
-ngel-lll

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
küresel ısınma konusunda sadece bilinçli olanların değil herkesin izlemesi gereken bi film bu konu çok iyi anlatılmış ve adına çok uygun olmuş
melikdundar
melikdundar

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Çevresine ve geleceğine duyarlı Türk insanının izlemesi gereken bir belgesel.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
iyi filmdi de biraz seçim biraz amerika falan fazla kaçmış,sunumu iyiydi adamın :D
fazlasiyla-uyus
fazlasiyla-uyus

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu bir film değil belgesel...bence her insanın izlemesi gereken bir belgesel...
hibergate
hibergate

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
maalesef bu ve bunun gibi meajlar verip ey insanlık uyan diyen filmler belgeseller hep ekranlarda kalıyo dünya ise kaldığı yerden devam ediyor. Hiç bir gelişme iyiye doğru gidiş yok yok. Ama yine de bu tür yapımlar desteklenmeli. Al gore u beğendim...
constantine-2
constantine-2

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
serkanib arkadaşın yazdığı yoruma katılmadan edemicem, bence de bu konuda daha duyarlı olmamız lazım, iyi veya kötü, bir filmin bu konuya dikkati çekmesi gerçekten çok önemli. umarım geniş kitlelere ulaşır. bu konuda o kadar cahiliz ki, ne durumda olduğumuzun çoğu insan farkında değil. amerika hala sera gazlarının kullanımını yasaklayan "kyoto protokolü"ne imza atmamaya devam ediyor. umarım bu film birilerini harekete geçirir, ya da durumun ciddiyetinin farkına varmalarını sağlar. 30 yıl sonra küresel ısınmanın ciddi boyutlara varacağı söyleniyor, bu şekilde giderse değil 30 2015e çıkabileceğimizi zannetmiyorum, aslında ölüyoruz haberimiz yok. bizden sonraki kuşakların durumu düzeltmesi için artık çok geç. bizim kuşağın bu konuda bişeyler yapması lazım. lütfen film deyip geçmeyelim. ne yapabiliriz diye düşünmemiz lazım, zaten herkes benim elimden ne gelir dediği için bu dünyada hiçbir şey değişmiyor.
udinarli
udinarli

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Arkadaslar bu filmi izleyin ve hatta lutfen cocuklariniza yakinlariniza izletin, Al gore gayet bilimsel bir sekilde dunyanin nereye gittigini acikliyor. Ama insanda arkadas sende Amerika baskaninin yardimcisiydin ve ne yaptin acaba diye soramadan edemiyor.
teruda34
teruda34

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Su an hemen her muhabbette gecen küresel ısınmanın sadece muhabbetle değil ciddi adımlar atılarak önüne gecilebileceğini,çarpıcı istatistiklerle sunan belgesel niteliğinde bir yapıt.
baba6b
baba6b

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ya aslında insanları boyle korkutmamaları lzm cunkü dısarıdkiler ya olmus olcagı kadar diye dusunuyor ama emege saygı kotu olsa bie saygı duymak lazım tesekur ederiz
cyclops88
cyclops88

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Çok üzücü ki sadece 3 şehiir 9 sinemada gösterime girdi vizyondan kalkması gereken o kadar çok film olmasına rağmen bütün dünyayı ilgilendiren bu belgesele maalesef henüz gereken hassasiyet gösterilmedi. Umarım önümüzdeki haftalarda her sinemada gösterime girer. Bu arada Al Gore u tebrik etmek lazım küresel ısınmaya Amerikan liderlerinden daha fazla önem verdiği için( Ki Amerika dünyaya salınan sera gazlarında 1. sırada her ne kadar bizde masum değilsekde 17. sıradayız ve en fazla artış olan ülkeyiz)
Tabi seçimi kazansaydı yine aynı çizgide olurmuydu ve Kyoto Protokolünü kabul edecek miydi bilinmez
bittersweetsymphony
bittersweetsymphony

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
İnsanları bilinçlendirmek adına yapılmış gerçekten güzel bir film. Film, dünyamızın ne kadar içler acısı durumda olduğunu gözler önüne seriyor.Küresel Isınmayla ilgili habersiz olduğumuz bazı bilgiler detaylı bir biçimde ele alınmış. Keşke daha çok sinemada oynatılıyor olsa; çünkü durum gerçekten çok ciddi...