halbuki ne fikirler üretmiştik filmin bitişi hatta olayların sebebi için amaa film öyle boş sona erdiki boşuna beyin patlatmiş olduk izlediğimiz süre boyunca..
kim bu filmde gerilmedim diyosa yalandır.. bariz bir gerilim filmi.. benzeri bir cok film olabilir ama bence bu film mutlaka izlenmeli.. kaliteli insanı geren bir film..
bence iyi bir filmdi ben beğendim. filmin kısa olması da konunun dağılmaması açısından oldukça iyi bir seçim. cok cok mükemmel bir film oldğunu söyleyemem ama ben oldukça gerildim. gerilmek isteyen tavsiye edebileceğim bir film.
80 dakikalık süresiyle izleyeni sıkmıyor, bir ara heyecandan kendimi filmin içine bile kattım... Efektsiz, gürültüsüz , başarılı bir yapım. Filmin başındaki araba sahnelerindeki kamera kullanımını sevdim ( Ayna ve yol ) Senaryoda mantıksız ve abartılı birşey bulamadım. Bu filmi izlemek haftasonu sıcaktan kaçıp , bilet parası-zaman-sinema üçgeninden çıkabilecek en verimli sonuç bence.