Boş Oda

subliminalanger
subliminalanger

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ismi gibi boş bi film. ama zaman öldürmek için izlenilebilir.
mesud-topal
mesud-topal

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
pek fazla sıkmayan fazlada eğlendirmiyen boş zamanı geçirmek için izlenebilir ama filmin müziği mükemmel
wolkiwolki
wolkiwolki

9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Vacancy (Boş Oda) -tek cümleyle tarif etmek gerekirse- çok enteresan bir numarası olmayan, ancak bunun yanında benzerlerinden bazı detaylarıyla ayrılan, Kate Beckinsale ve Luke Wilson gibi iki iyi başrol oyuncusundan kaynaklanan bir kaliteye sahip, orta karar denebilecek bir gerilim filmi. Tek cümlede tanımlamak adına Türkçeyi bir parça zorladığımın ben de farkındayım ancak, Boş Oda aynen tek cümlemde anlattığım gibi...Filmden büyük beklentiler içinde olmamak gerektiğini söylemek gerekir.Şu an sitedeki puanı 7,1 ve kanımca tam da bu puanlık bir film Boş Oda. Imdb’de de şu anki puanı 6,4. Imdb standartları göz önüne alındığında 6,4 'ehhh çok iyi olmasa da kötü değil en azından' anlamına geliyor...Ayrıca son olarak söylemek isterim ki, Serdar Kökçeoğlu’nun yazmış olduğı ’Doldur Boşalt Odası’ başlıklı sinekritikte sözü edildiği gibi, filmin bence de en önemli eksikliği ’çarpıcı ve akılda kalıcı bir finale sahip olmayışı’...
grnq
grnq

27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bir film bukardarmı kötü biter ve filmin başındaki gerilim, gizem bukadarmı fiyasko ile sonuçlanır... Oyunculuklar bile filmin kötü gidişatını durduramamış bence...
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Son yıllarda izlediğim gerilim filmleri içinde,insanı germeyi gerçekten başaran bir kaç filmden biri.Yalnız o artık klişenin klişesi olan sonu da olmasaymış daha iyi olacakmış. 7/10
Soner Ç.
Soner Ç.

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Greilim guzeldi ama niye bu kadar kısa ve basit tutmuslar anlamadım. Devam etse daha da guzel olabilirdi diye dusunuyorum.
m-cengiz
m-cengiz

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bende bir kate backinsale hayranı olarak filmi izledim. geilim dozu yüksek bir film diyebilirim. teen-slasher tarzı olmuş tek fark oyuncuların az olması ve genç olmaması.izlenmeye değer.
odinhan
odinhan

22 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Gerilim , korku ve kovalamaca.
Gayet basarili bir film.

10/8
uzim
uzim

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir gerilim filmi..Bu tür filmlerden hoşlalanlar için izlenilebilir türden..10/7
Ilknur K
Ilknur K

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Değişik bir konuya sahip sürükleyici bir film. izlerken gerçekten geriliyorsunuz. neden bu kadar ağır eleştiriler almış anlamıyorum. bazı yerlerde saçmalamış bir film olsada iyiydi.
drercantekin
drercantekin

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Sınırlı mekanlarda ve çoğunlukla karanlıkta çekilen filmlere bir örnek. Klasik konusu yanında fazla kan kullanmadan zaman zaman heyecan ve gerilim yaratmayı başarsa da türün önemli bir filmi olmaktan uzak. Tek umudum çarpıcı bir finali olabileceğiydi. Ne yazık ki bu da gerçekleşmedi ve basit ve kolay bir final ile film bitti..
sheeter
sheeter

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmi izlemeye başlıyorsunuz, yarım saat araya giriyor, ondan sonra salondan aaaa ne oldu şimdi??? Niye bu kadar erken ara verdi??? Soruları yükseliyor. ( bende o soruları soranlardandım :)) ) Tabi filme gitmeden önce süresine bakmamıştım, genelde 1 saat ilk yarı ve 1 saat veya biraz daha fazla olan ikinci yarıdan oluşan filmlere alıştığımız için bu süre bizlere çok kısa geliyor tatmin etmiyor yani...( en azından ben böyle bir duyguya kapıldım). İlk yarı çok kısa olduğu için tam havaya giremiyorsunuz, fakat ikinci yarı gerçekten güzel, gerilim dozu yüksek, türüne uygun olarak izleyicinin beklentilerini karşılıyor. Bence bu tür bir filmleri sevenler gitmeli pişman olmazsınız yani, süresinin kısa olduğunu unutmayın ama :)), iyi seyirler.
jamesbond-2
jamesbond-2

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle daha farklı bir film beklemiştim oyuncuları görünce ama filmi izledikten sonra açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım filmde bir kaç mantık hatası var.onun dışında 77 dakika sürüyor klasik bir şekilde ilerliyor ve bitiyor gerilim severlerin hoşuna gidecektir ama eğer bu tür filmleri izlemekten sıkıldıysanız uzak durun derim çünkü bilindik bir film.7/10
serdarseckin
serdarseckin

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Fena sayılmazdı. Heyecanlı bir film.Ama lanse edildiği gibi de değil.Çok mükemmel birşey beklemeyin.
freedomknight
freedomknight

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmde nasıl kaçırıyorlar anlamıyorum.Gece
bir polis vuruluyor,merkeze geri dönmüyor;sabah tekrar arıyorlar polisi ''biz zaten bi ekip gönderdik diyo''Eh be gerizekalı ne zaman yolladın? geri döndümü? Butun bu tarz filmde bu ayrıntıyı kaçırıyorlar...Buda beni deli edio :/ Onlarca filmde amerikan polisini övüyolar,bunlarda ise afganistanda polislerden farksızlar...Arkasını arıyan yok :D komik...