Boş Oda

Fatih Kocaer
Fatih Kocaer

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ucuz bir amerikan filmi ancak komedi filmlerinden alıskın oldugumuz Luke Wilson filmde cok sırıtmıs
saygılar e-ben
vilpertti
vilpertti

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Final sahnesine kadar güzel filmmiş diyordum ancak final sahnesini çok basit yapmışlar ..
Yinede zaman geçirmek için güzel film ..
bewhy-2
bewhy-2

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Oyuncuların ismine bakınca daha iyi bir film beklemiştim açıkçası..Tamam klasik bir kovalamaca cinayet filmi olduğu belliydi ama en azından sonu bi nedene-sonuca bağlanabilirdi..Hayl kırıklığı yaratan bir film, ama izlerken ayy çok sıkıldım da demiyorsunuz.Boş bi vakitte izlenebilir, sinemaya gitmeye ise değmez.
aleweylem
aleweylem

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Aslında konusu çok klasik ama yinede başarılı bir yapım. Biraz yavaş ilerliyor o kadar...
john-c
john-c

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film oyunculuklar bakımından kate beckinsale hariç gerçktn çokk pasiff kalmış..gerilimin filmin sonuna kdr devam etmesi gusel..yine de kate beckinsale diorum bşka bişe demiorum:))
andurilhy
andurilhy

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
aslında izlediğim klişe filmlerden biriydi
işte vasat bi film
kate rolunu iyi oynamıs
bazen sıkıldıgınızda oluyor
ama yinede izlenebilir
taner-kazanci
taner-kazanci

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Luke Wilson yerine başka bir oyuncu olsaymış çok daha iyi olurmuş diye düşünüyorum.. Evet, izlemezseniz çok şey kaçırmış olmazsınız, bu doğru..
sertugrar-1903
sertugrar-1903

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film genelinde fena degil,geriyor fakat sonu cok sıradan.. 6/10
recepgulec86
recepgulec86

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
en azından izlenebilecek bir film. ama beklentiniz çok olmasın..
sercanozel
sercanozel

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
dürüst olmak gerekirse film sonuna kadar insanı geriyor ama öyle bi sonu varki yani üzerine hiç düşünülmemiş sanki bıraksalar ben daha güzel bi son yazardım tavsiye etmem ....
lovejunkie
lovejunkie

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film 80 dakka sanırım ve buna rağman ilk 40 dk fasa fiso.ondan sonra biraz ekşın başlıo.ama ne yalan söyleyim pek beğenmedim.hele bazı saçmalıklar varkı mutlaka dikkatinizi çeker eeeyuh falan diosunuz.nese 6,5 dan 7 alır.ama abartacak bişi yok öle
orki56
orki56

8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
İnsani kesinlikle rahatsiz eden 1 çalışma.Konusu klişe olsa da,film klişe sahneler içermiyor,değişik 1 çaışma olduğu için epey sardığını söyleyebilirim.Zaten Kate B. için bile izlenir...7/10
ziyagorsev
ziyagorsev

27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
aslinda guzel bi film ama cok kisa suruo,aslında senaryo bıraz daha genısletılse daha ii olurdu ama yınede guzel bı fılm
felidaela
felidaela

27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
İlk yarı bittiğinde 'aaa dedim ne oldu yani ' çok boş geçti bence.İkinci yarı biraz canlandı gerildik sahiden. Bence 'boş' zamanınızda gitmek isterseniz ,gidin izlemiş olun.Benim için pek bir anlam ifade etmedi.
flashland
flashland