filmi dün gece izledim..fazla ümidim yoktu aslında izlerken.çünkü artı doğru düzgün gerilim filmi yok hepsi aynı.ama bir kaç dakika geçtikten sonra filmin son jeneriğine kadar kalbim bir an olsun durmadı.tıktıktıktıııııııkkk.. :P o kadar heycanlandım ki dizlerimin bağı çözüldü.bence gerçekten izlenmesi gerken mükemmel bir gerilim filmi..filme puanım 10/9..çünkü filmin son 7daikası aceleye getirilmiş.ama o kadar gerildikten sonra bu kusuru bile umursamayacaksınız.verdiğinz paraya deyicek...
Gercekten harika bir gerilim olmus, filmde klostrofobik ogeler agir basmiyo degil Kate Beckinsale & Luke Wilson uyumunuda begendim, suresi kisa ama yeterli, oldukca guzeldi..
filmi bugün izledim evliliğinde ve yaşadığı ilişkide sorunları olanlar mutlaka izlemeli hayatın biranda nsıl değitiğini ve kısaldığını gerilerek hemde fazlasıyla gerilerek izleyeceksiniz. klişe bir konu olarak görülebilir ama oyuncuların performansı ve yaklaşım güzel
bence mükemmel bir film benki inanılmaz derecede korku filmi seyreden biri olarak çok beğendim en azında gerebilio ve mutlaka sinemada izlenmeli ewde bu kadar etkileyici olacağını sanmıyorum
Filmi izledim..ilk yarı ne olduğunu anlayamadan bitti ama ikinci yarı tek kelimeyle mükemmeldi.Özellikle Kate Beckinsale harikaydı.Korkutan,geren ve heyecanlandıran bir yapıt.Filmle ilgili tek olumsuz görüşüm sonunun istediğim gibi bitmemesiydi ama bu filmin çok iyi olduğunu değiştirmez.
Gerilim filmleri karşımıza genelde birden ekrana bööö diye gelen bişeyler ile korkutmaya çalışır ve geçici bir korku verir tabi korkana. Boş oda gerilimi sürekli tutmayı başarıyor. Bence bu film gerilim türü içinde önemli bir yere sahip olmalı. 8 puan hakdiyor bence.
bence iyi bir filmdi ben beğendim. filmin kısa olması da konunun dağılmaması açısından oldukça iyi bir seçim. cok cok mükemmel bir film oldğunu söyleyemem ama ben oldukça gerildim. gerilmek isteyen tavsiye edebileceğim bir film.
Gerçekten harika bir film olmuş diğer filmlere benzemeyen ayrı bir konuşu ve görünümü var gerilim filmlerinin en iyilerinden diyebim.Oyuncular ise çok başarılıtek eksik filmin kısa olması.Tebrik ediyorum 10/8