kim ne derse desin dört dörtlük bir filmdi luke wilson ve kate beckinsale'in muhteşem performansları,gerilim,heyecan hepsi bir arada bu sene seyrettiğim en iyi korku-gerilim filmiydi diyebilirim ve Son dönemde vizyona giren en sıkı korku filmi anketinde benim bir numaram10/10
Filmin başlangıcı ve özellikle odada başlayan gerilim sahneleri çok iyiydi.Fakat sonra birden bire filmin temposu düştü ve saçma sapan bir hal aldı.Allahtan kısa sürdüde kurtulduk.
bence iyi bir filmdi ben beğendim. filmin kısa olması da konunun dağılmaması açısından oldukça iyi bir seçim. cok cok mükemmel bir film oldğunu söyleyemem ama ben oldukça gerildim. gerilmek isteyen tavsiye edebileceğim bir film.
İnanmak gerçekten zor.Bu site de bu filme 7.6 vermek gerçekten üzücü.Film izlediğim belki de en basit ve en gereksiz filmdi.Emin olun hafızamda ona yer yok.Artı bu kola ikonu beni deli ediyor.