reymex
27 Mart 2008 tarihinde eklendi
flim başlaması ile birlikte standart motel flimlerinden olmadığı ortaya çıkıyor başka konularla ele alınmış ve sadece güzel ötesi heyecan dolu bir flim olmuş 10/9
Sağlam bir film olmuş.Yalnız basit yapmışlar.Biraz daha kaliteli olabilirdi.Heyecanlandığm sahneler oldu bnm bu filmde zman zaman.Ama çok fazla birşey bekemeyn..
senaryo gerçeklikten çok uzaktaa.. ama sahneleri ve düşünülen kurgu olayların bağlantısı ve şaşırtıcı sahneleri insanı filmin derinliklerine çekiyo ve kesinlikle sonunu izlemeden filmin başından kalkamıyorsunuz tekrar tekrar izlenenecek bi film deil ama akıllarda iz bırakakan bi kurguya sahip ve bu özgün tarafları için favori filmim:D
kim bu filmde gerilmedim diyosa yalandır.. bariz bir gerilim filmi.. benzeri bir cok film olabilir ama bence bu film mutlaka izlenmeli.. kaliteli insanı geren bir film..
Film gerçekten çok güzeldi benim açımdan,baya gerilim sahnesi olan sürükleyici bir filmdi.Gerilim filmlerini sevenler bu filmi kaçırmasın filmi hiç sıkılmadan izliyorsunuz (başları hariç) sonu klasikti 10 üzerinden 8
Film ilk zamanlarda sıkıcı geliyor fakat ilerleyen zamanlarda gerilim artıyor. Bu filmden ahım şahım birşey beklemeyin. Basit Amerikan gerilimlerinden birisi. Çok basite kaçmış. Hatta filmin kadrosu iki el parmaklarının sayısını geçmiyor. İşin ilginç yanı filmin bütçesi 19 milyon dolar. Bu parayı filmin nesine harcadılar anlamadım.
bilinmeyen kestirme bir yol ve ıssız otel. biraz klişe denebilecek ama bence yineden güzel bir gerilim filmi. filmi izlerken heyecan duyuyorsunuz. bazı eleştirmenler hep aynı "acaba kurtulacak mı" türünde korku filmi yazmışlar bence de çok yenilikçi bir senaryosu yok fakat bu senaryoda olan en iyi filmlerden. gerilim için güzel film. izlemenizi tavsiye ederim.