Boş Oda

reymex
reymex

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
flim başlaması ile birlikte standart motel flimlerinden olmadığı ortaya çıkıyor başka konularla ele alınmış ve sadece güzel ötesi heyecan dolu bir flim olmuş 10/9
caakii89
caakii89

10 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Sağlam bir film olmuş.Yalnız basit yapmışlar.Biraz daha kaliteli olabilirdi.Heyecanlandığm sahneler oldu bnm bu filmde zman zaman.Ama çok fazla birşey bekemeyn..
amneris-2
amneris-2

22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
konusuda diğer alışılagelmiş klasik gerilim filmlerinden.taksas katliamını andırıyo ama izleyince sıkılmıyosuz.
sena-liberty37
sena-liberty37

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
senaryo gerçeklikten çok uzaktaa.. ama sahneleri ve düşünülen kurgu olayların bağlantısı ve şaşırtıcı sahneleri insanı filmin derinliklerine çekiyo ve kesinlikle sonunu izlemeden filmin başından kalkamıyorsunuz tekrar tekrar izlenenecek bi film deil ama akıllarda iz bırakakan bi kurguya sahip ve bu özgün tarafları için favori filmim:D
kaan-polat1907
kaan-polat1907

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence gercekten güsel bi korku gerilim filmi izleyin pişman olmayacaksınız
mapavrili
mapavrili

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ben böyle berbat bir film izlemedim çok saçma ve vakit kaybından başka bir şey değil...
burakcandeniz
burakcandeniz

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kim bu filmde gerilmedim diyosa yalandır.. bariz bir gerilim filmi.. benzeri bir cok film olabilir ama bence bu film mutlaka izlenmeli.. kaliteli insanı geren bir film..

izleyin mutlaka..

bu arada 2. cıkmıs hayırlı olsun..
fbibodyguard
fbibodyguard

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok para harcamadanda kaliteli film yapılabiliyormuş bunu gördüm...
Baya gerildim filmde nerdeyse yırtılacaktım =) çok güzel bi filmdi
bamss-2
bamss-2

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
korkulacak korku filmlerinden değil....
gaye-93
gaye-93

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir film değildi. Sıkılmazsınız ama olayın işleniş tarzı size basit gelebilir.
JigSaw-2
JigSaw-2

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzeldi benim açımdan,baya gerilim sahnesi olan sürükleyici bir filmdi.Gerilim filmlerini sevenler bu filmi kaçırmasın filmi hiç sıkılmadan izliyorsunuz (başları hariç) sonu klasikti 10 üzerinden 8
kizmazhakan
kizmazhakan

27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Film ilk zamanlarda sıkıcı geliyor fakat ilerleyen zamanlarda gerilim artıyor. Bu filmden ahım şahım birşey beklemeyin. Basit Amerikan gerilimlerinden birisi. Çok basite kaçmış. Hatta filmin kadrosu iki el parmaklarının sayısını geçmiyor. İşin ilginç yanı filmin bütçesi 19 milyon dolar. Bu parayı filmin nesine harcadılar anlamadım.
Kaan A.
Kaan A.

2 Eylül 2014 tarihinde eklendi
bilinmeyen kestirme bir yol ve ıssız otel. biraz klişe denebilecek ama bence yineden güzel bir gerilim filmi. filmi izlerken heyecan duyuyorsunuz. bazı eleştirmenler hep aynı "acaba kurtulacak mı" türünde korku filmi yazmışlar bence de çok yenilikçi bir senaryosu yok fakat bu senaryoda olan en iyi filmlerden. gerilim için güzel film. izlemenizi tavsiye ederim.