Boş Oda

Hilda
Hilda

22 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Orta düzeyde bir film olmasına karşın gerilimi oldukça yüksek. Adamım oyunculuğu çok iyi. Zaman geçirmek adına güzel.
orki56
orki56

8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
İnsani kesinlikle rahatsiz eden 1 çalışma.Konusu klişe olsa da,film klişe sahneler içermiyor,değişik 1 çaışma olduğu için epey sardığını söyleyebilirim.Zaten Kate B. için bile izlenir...7/10
teenyoung
teenyoung

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar Bence Çok Güzel Filmdi Hiç Değilse içinde Saçma Bir Kurgu Yoktu Donnie Darko'dan Bin Kat Daha İyi Bence Oyuncularda Süper Oynamış 10/10
Nilüfer Ezberci
Nilüfer Ezberci

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Nesini begendiniz ben anlamadim. Gayet sıradan, sıkıcı, hiç bir orjinalligi olmayan bir filmdi. Gerilim namina bi iki ordan burdan firlayan tip disinda da bir sey yoktu bence. cok sevdigim oyuncularina ragmen begenmedim.
hellboy87
hellboy87

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
beklediğim gibi değildi ama yine de bu aralar vizyonda izlenebilecek eli yüzü düzgün bi gerilim filmi olmuş.
flashland
flashland

25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
modifiye Panic Room.
unigs34
unigs34

10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence mükemmel bir film benki inanılmaz derecede korku filmi seyreden biri olarak çok beğendim en azında gerebilio ve mutlaka sinemada izlenmeli ewde bu kadar etkileyici olacağını sanmıyorum
promethe-2
promethe-2

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
korkutarak değil bayarak geren adı gibi boş bir gerilim filmi!..
pentagram1028
pentagram1028

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gerçekten kısa ve çok basit konusu var izlemeye değmez
sskugur
sskugur

29 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Size çok fazla birşey vermeyen ama arkadaşlarınızla veya sevgilinizle gerilerek izleyebileceğiniz bir film...Gerilmeye filmin yazıları çıktığında başlıyorsunuz...çünkü o kadar mütfiş bir müzik yapılmış ki;zaten gerilmeye hazır olan psikolojiniz tavan yapıyor..hayat dair almak istediğiniz bir şey yoksa ve sadece gerilmek istiyorsanız pişman olmazsınız..izleyin!
eftelyat
eftelyat

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim evliliğinde ve yaşadığı ilişkide sorunları olanlar mutlaka izlemeli hayatın biranda nsıl değitiğini ve kısaldığını gerilerek hemde fazlasıyla gerilerek izleyeceksiniz. klişe bir konu olarak görülebilir ama oyuncuların performansı ve yaklaşım güzel
ocelott
ocelott

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
vasatı bile gecememiş.. sıradan piskopat filmlerinden biri. tv de cıkarsa bile uzun bir süre dusundukten soora izleyin.. cok fazla sacma yanı var..21.yy da amerikada kaybolan amerikalı bir çift mi desem 1 gun bounca olen polisten hber alamayan polis merkezi mi desem bilemiyorum.. kötü bir film..
ilkerhaskan
ilkerhaskan

5 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çok kararsızım.Büyük bir Kate Beckinsale hayranı olarak koşa koşa gittim gördüm.Beğendimde aslında ama seyrettikten sonra 'ee gerisi nerde?' diye sormadan edemedim.Yanlış anlaşılmasın film güzel ama çabuk bitiyor gibi geldi bana.Belkide Kate'e doyamadığımdandır...
m-cengiz
m-cengiz

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bende bir kate backinsale hayranı olarak filmi izledim. geilim dozu yüksek bir film diyebilirim. teen-slasher tarzı olmuş tek fark oyuncuların az olması ve genç olmaması.izlenmeye değer.
sevgikuşu
sevgikuşu

31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filmin başı sıkıcı olsada sabredim çünkü beklediğinize değecek.çünkü gerilim korku hiç bitmeyecek.süper bir film değil ama izlediğinize pişman olmazsınız.müzik gerçekten iyiydi.oyuncular da başarılıydı