korku filmlerinde genelde ruh şeytan tarzı şeyler işleniyor bence gerçek korku filmleri bu tür filmler tamamen gerçek film hakkını veriyor sürükleyici güzel bir film
film kesinlikle güzel ama tek kötü tarafı 70 dk olması araya biraz daha olay koysalar iyi olurdu yani ama nese gayet güzel bi filmdi tavsiye ederim baya akıcı sıkmazzz
Gerilim diye ben bu filme derim sahneleri oldukça gerçekçiydi konu itibariyle de bence klişe bir film değildi.Spnu belki testere de olduğu gibi daha şaşırtıcı bir şekilde bitebilirdi gene de izlenmeye değer bir film karanlıkta izlememenizi öneririm:P
senoryo ve kurgu öyle çok çarpıcı değil. Senoryoda bildik saçma hatalar var. Filmi tek artısı film boyunca gerilimin hep yüksekte tutulabilmesi. Birde filmin final sahnesini beğendim. Bilirsiniz bu tarz filmlerde final sahnesini çarpıcı yapabilmek için olur olmaz tuhaflıklar yaparlar. Bu filmde böyle bir şey yapmamışlar buda biraz hoşuma gitti doğrusu. Sinemada seyredilirmi bilemem ama evde boş bir vaktinizde seyredin derim. Ayrıca arkadaşa katılıyorum bu filme 7 nin üzerinde puan verilmez
Bir film başından,sonunda ne olucağını bu kadar belli edemez..Herşey zorlama,hersey kasıntı.Oyuncular,senaryo,kurgu...Zorlama bir senaryo ve izlenmeye değer bir film gibi değil..ama her film izlenmeli tabi:D 3/10
Filmde nasıl kaçırıyorlar anlamıyorum.Gece bir polis vuruluyor,merkeze geri dönmüyor;sabah tekrar arıyorlar polisi ''biz zaten bi ekip gönderdik diyo''Eh be gerizekalı ne zaman yolladın? geri döndümü? Butun bu tarz filmde bu ayrıntıyı kaçırıyorlar...Buda beni deli edio :/ Onlarca filmde amerikan polisini övüyolar,bunlarda ise afganistanda polislerden farksızlar...Arkasını arıyan yok :D komik...
Sınırlı mekanlarda ve çoğunlukla karanlıkta çekilen filmlere bir örnek. Klasik konusu yanında fazla kan kullanmadan zaman zaman heyecan ve gerilim yaratmayı başarsa da türün önemli bir filmi olmaktan uzak. Tek umudum çarpıcı bir finali olabileceğiydi. Ne yazık ki bu da gerçekleşmedi ve basit ve kolay bir final ile film bitti..