Boş Oda

andurilhy
andurilhy

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
aslında izlediğim klişe filmlerden biriydi
işte vasat bi film
kate rolunu iyi oynamıs
bazen sıkıldıgınızda oluyor
ama yinede izlenebilir
hamstercan80
hamstercan80

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
korku filmlerinde genelde ruh şeytan tarzı şeyler işleniyor bence gerçek korku filmleri bu tür filmler tamamen gerçek film hakkını veriyor sürükleyici güzel bir film
nka626060
nka626060

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Adından da anlaşılacağı üzere boş bir film tavsiye etmiyorum...
gkhn-eski-nazi
gkhn-eski-nazi

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film kesinlikle güzel ama tek kötü tarafı 70 dk olması araya biraz daha olay koysalar iyi olurdu yani ama nese gayet güzel bi filmdi tavsiye ederim baya akıcı sıkmazzz
class366
class366

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok fazla mantık aranmadan izlenmesi gereken bir gerilim filmi.
vilpertti
vilpertti

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Final sahnesine kadar güzel filmmiş diyordum ancak final sahnesini çok basit yapmışlar ..
Yinede zaman geçirmek için güzel film ..
Fatih Kocaer
Fatih Kocaer

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ucuz bir amerikan filmi ancak komedi filmlerinden alıskın oldugumuz Luke Wilson filmde cok sırıtmıs
saygılar e-ben
carina21
carina21

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gerilim diye ben bu filme derim sahneleri oldukça gerçekçiydi konu itibariyle de bence klişe bir film değildi.Spnu belki testere de olduğu gibi daha şaşırtıcı bir şekilde bitebilirdi gene de izlenmeye değer bir film karanlıkta izlememenizi öneririm:P
ayhanozbekk
ayhanozbekk

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
senoryo ve kurgu öyle çok çarpıcı değil. Senoryoda bildik saçma hatalar var. Filmi tek artısı film boyunca gerilimin hep yüksekte tutulabilmesi. Birde filmin final sahnesini beğendim. Bilirsiniz bu tarz filmlerde final sahnesini çarpıcı yapabilmek için olur olmaz tuhaflıklar yaparlar. Bu filmde böyle bir şey yapmamışlar buda biraz hoşuma gitti doğrusu. Sinemada seyredilirmi bilemem ama evde boş bir vaktinizde seyredin derim. Ayrıca arkadaşa katılıyorum bu filme 7 nin üzerinde puan verilmez
blaspranax
blaspranax

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bir film başından,sonunda ne olucağını bu kadar belli edemez..Herşey zorlama,hersey kasıntı.Oyuncular,senaryo,kurgu...Zorlama bir senaryo ve izlenmeye değer bir film gibi değil..ama her film izlenmeli tabi:D
3/10
freedomknight
freedomknight

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmde nasıl kaçırıyorlar anlamıyorum.Gece
bir polis vuruluyor,merkeze geri dönmüyor;sabah tekrar arıyorlar polisi ''biz zaten bi ekip gönderdik diyo''Eh be gerizekalı ne zaman yolladın? geri döndümü? Butun bu tarz filmde bu ayrıntıyı kaçırıyorlar...Buda beni deli edio :/ Onlarca filmde amerikan polisini övüyolar,bunlarda ise afganistanda polislerden farksızlar...Arkasını arıyan yok :D komik...
serdarseckin
serdarseckin

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Fena sayılmazdı. Heyecanlı bir film.Ama lanse edildiği gibi de değil.Çok mükemmel birşey beklemeyin.
drercantekin
drercantekin

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Sınırlı mekanlarda ve çoğunlukla karanlıkta çekilen filmlere bir örnek. Klasik konusu yanında fazla kan kullanmadan zaman zaman heyecan ve gerilim yaratmayı başarsa da türün önemli bir filmi olmaktan uzak. Tek umudum çarpıcı bir finali olabileceğiydi. Ne yazık ki bu da gerçekleşmedi ve basit ve kolay bir final ile film bitti..
uzim
uzim

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir gerilim filmi..Bu tür filmlerden hoşlalanlar için izlenilebilir türden..10/7
jackalyus
jackalyus