Film iyiydi bence ama sonu daha iyi bitebilirdi.Sanki biraz eksik kalmış gbi ama izlerken gerilmedim desem yalan olur..izlerseniz vaktinizi boşa harcamış olmazsınız.
filmi izledim ve cok begendim. kate beckinsale'nin oyunculugunu da cok bgendim. yalniz tek begenmedigim nokta filmde , her gerilim filminda oldugu gibi kiz karakter nedense pek bir saf oluyor ve elinde firsat varken birsey yapmaktansa kacmayi yegliyor. sonunda yine yapti yapacagini kate ama olsun. :P:P izleminiz tavsiye ederim. gercekten cok guzel.iyi seyirler
Hatırı sayılır milyonlarla ifade edilen fakat klişeleşmiş sahnelerin birleştirilmesiyle oluşan korku filmlerinden bıkmış genç nesilden biri olarak bu filmin yenilikçi ve yaratıcı bir ruha sahip olucağını düşünüyorum. (umud ediyor hatta dua ediyorum) Umarım haklı çıkarım ve seyirciyi klişelerle korkutmaya çalışan ve izleyenlere çocuk muamelesi yapan bir korku filmiyle karşılaşmayız.
Film gerilim dolu dakikalar yaşatsa da kısacıktı. Çabuk bitiverdi.. Bu tarz filmler artık sinema dünyasında çokça yer almakta.. Yine de kötü değildi.. Nefeslerimizin tutulduğu sahneler ve Kate Beckinsale görülmeye değer herşeye rağmen..