Boş Oda

eftelyat
eftelyat

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim evliliğinde ve yaşadığı ilişkide sorunları olanlar mutlaka izlemeli hayatın biranda nsıl değitiğini ve kısaldığını gerilerek hemde fazlasıyla gerilerek izleyeceksiniz. klişe bir konu olarak görülebilir ama oyuncuların performansı ve yaklaşım güzel
ilkerhaskan
ilkerhaskan

5 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çok kararsızım.Büyük bir Kate Beckinsale hayranı olarak koşa koşa gittim gördüm.Beğendimde aslında ama seyrettikten sonra 'ee gerisi nerde?' diye sormadan edemedim.Yanlış anlaşılmasın film güzel ama çabuk bitiyor gibi geldi bana.Belkide Kate'e doyamadığımdandır...
sevgikuşu
sevgikuşu

31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filmin başı sıkıcı olsada sabredim çünkü beklediğinize değecek.çünkü gerilim korku hiç bitmeyecek.süper bir film değil ama izlediğinize pişman olmazsınız.müzik gerçekten iyiydi.oyuncular da başarılıydı
onurderby
onurderby

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Yine mi ıssız yolda bozulan araba yoksa yine mi ana yoldan keşke sapmasaydık geyiklerimi diyeceksiniz ama bu film belli klişeleri yıkıyor konu ilginç sürüyleyici ve merak uyandırıcı gidin ısrarla gidin...
yasarozgurtrue
yasarozgurtrue

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
80 dakikalık süresiyle izleyeni sıkmıyor, bir ara heyecandan kendimi filmin içine bile kattım... Efektsiz, gürültüsüz , başarılı bir yapım. Filmin başındaki araba sahnelerindeki kamera kullanımını sevdim ( Ayna ve yol ) Senaryoda mantıksız ve abartılı birşey bulamadım. Bu filmi izlemek haftasonu sıcaktan kaçıp , bilet parası-zaman-sinema üçgeninden çıkabilecek en verimli sonuç bence.
gayeerdogan
gayeerdogan

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
cok guzel bi gerilim filmi olmus.gece matinasi daha etkili olabilir tavsiye ederim
rakungmz
rakungmz

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bir gerilim türü olarak gayet hoş bi filmdi..
ludacris-eno
ludacris-eno

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence filim çok korkkunçu bazı yerlerde gözlerimi bile kapaptım bence gidiyon aksiyon ve korku vardı
bjkdragon2000
bjkdragon2000

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir film olmuş diğer filmlere benzemeyen ayrı bir konuşu ve görünümü var gerilim filmlerinin en iyilerinden diyebim.Oyuncular ise çok başarılıtek eksik filmin kısa olması.Tebrik ediyorum 10/8
thespecies
thespecies

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Gerilim filmleri karşımıza genelde birden ekrana bööö diye gelen bişeyler ile korkutmaya çalışır ve geçici bir korku verir tabi korkana. Boş oda gerilimi sürekli tutmayı başarıyor. Bence bu film gerilim türü içinde önemli bir yere sahip olmalı. 8 puan hakdiyor bence.
erjohn-3210
erjohn-3210

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmi dün gece izledim..fazla ümidim yoktu aslında izlerken.çünkü artı doğru düzgün gerilim filmi yok hepsi aynı.ama bir kaç dakika geçtikten sonra filmin son jeneriğine kadar kalbim bir an olsun durmadı.tıktıktıktıııııııkkk.. :P o kadar heycanlandım ki dizlerimin bağı çözüldü.bence gerçekten izlenmesi gerken mükemmel bir gerilim filmi..filme puanım 10/9..çünkü filmin son 7daikası aceleye getirilmiş.ama o kadar gerildikten sonra bu kusuru bile umursamayacaksınız.verdiğinz paraya deyicek...
aybuke-ersin
aybuke-ersin

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film gerilim severlerin beyenebileceği türden mam abartılacak sadece boş zamanda izlenecek bir film
class366
class366

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok fazla mantık aranmadan izlenmesi gereken bir gerilim filmi.
carina21
carina21

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gerilim diye ben bu filme derim sahneleri oldukça gerçekçiydi konu itibariyle de bence klişe bir film değildi.Spnu belki testere de olduğu gibi daha şaşırtıcı bir şekilde bitebilirdi gene de izlenmeye değer bir film karanlıkta izlememenizi öneririm:P
celine105
celine105

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bu filmi gece matinasında sinemada izlemiştim. efektlerdi falan insanı hoplatıyor gerçekten... klasik ama güzel bir film