Boş Oda

cursed-xes
cursed-xes

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bence çok başarılı bir film. seyri güsel.
demiresra
demiresra

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izleme sebebim Kate Backinsale'di ama izlerken geren heycanladıran bir filmdi, beğendim.. ama sonu biraz saçma olmuş yani kan kaybı denen bi olay var sonuçta, burda pas geçilmiş :S
onercelen
onercelen

26 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Ufak tefek mantık hataları dışında, izlenilebilitesi olan, sürükleyicibir film.
Erdinç Özay
Erdinç Özay

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
film kötüydü hoşuma gitmedi ama yinede izlenilebilir.
tanyav
tanyav

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
iyi işlenmiş, insanı huzursuz etmeyi ve kendine bağlamayı başaran birinci bölümü ile taktiri haketti ancak ikinci bölüm özellikle final sahnesi pekte parlak sayılmazdı. Son zamanlardaki korku! ve gerilim! filmlerine bakarsak bu film gerçekten iyi bir filmdi. Tavsiye ederim
solid-snake37
solid-snake37

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
yorumlar bence çok acımasız olmuş.yorumları okuduktan sonra ben de boş bir film bekliyordum ama gayet güzeldi bence film.konu çok güzel,testere veya otel gibi seri halinde çekilseymiş daha güzel olurdu bence .
ssertkann
ssertkann

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Sinemada sans eseri izledim ve cok guzeldı.fılmın icinde hıssettım kendımı .sonu bıraz daha degısık olsa super olabılırdı.sonunu cok basit ve klasık yapmıslar.konu ve gerılım super...
reymex
reymex

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
flim başlaması ile birlikte standart motel flimlerinden olmadığı ortaya çıkıyor başka konularla ele alınmış ve sadece güzel ötesi heyecan dolu bir flim olmuş 10/9
sena-liberty37
sena-liberty37

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
senaryo gerçeklikten çok uzaktaa.. ama sahneleri ve düşünülen kurgu olayların bağlantısı ve şaşırtıcı sahneleri insanı filmin derinliklerine çekiyo ve kesinlikle sonunu izlemeden filmin başından kalkamıyorsunuz tekrar tekrar izlenenecek bi film deil ama akıllarda iz bırakakan bi kurguya sahip ve bu özgün tarafları için favori filmim:D
burakcandeniz
burakcandeniz

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kim bu filmde gerilmedim diyosa yalandır.. bariz bir gerilim filmi.. benzeri bir cok film olabilir ama bence bu film mutlaka izlenmeli.. kaliteli insanı geren bir film..

izleyin mutlaka..

bu arada 2. cıkmıs hayırlı olsun..
JigSaw-2
JigSaw-2

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzeldi benim açımdan,baya gerilim sahnesi olan sürükleyici bir filmdi.Gerilim filmlerini sevenler bu filmi kaçırmasın filmi hiç sıkılmadan izliyorsunuz (başları hariç) sonu klasikti 10 üzerinden 8