tek kelime ile mükemmel,basit gerilim filmi diye gitmiştim,ama beklediğimin kat ve kat fazlası vardı,insanı okadar çok heyecanlandırıyorki filmin başlangıç dakikalarından sonuna kadar kalbim çarptı,gerildim ve artık film bitsin, bu heyecana dayanamam diye düşünmeye başladım,süper olmuş,tempo hiçmi hiç düşmüyor,kalbi olanalar gitmesin çünkü gerilmekten başıma ağrılar girdi,gerilim ve korku filmi meraklısı olarak bir film beni bu kadar hiç germemişti,efektlerde öyle bir seçilmişki gerilimi hepten pik yaptırtıyor.10/10 kesinlikle izlenmeli.
film kesinlikle güzel ama tek kötü tarafı 70 dk olması araya biraz daha olay koysalar iyi olurdu yani ama nese gayet güzel bi filmdi tavsiye ederim baya akıcı sıkmazzz
Son zamanlarda "korku" ve "gerilim"i iç içe işledikleri iğrenç sahnelerle insanların psikolojilerini bozarak etkilemeye çalıştıkları filmler yapıyorlar ve bu filmler genellikle ne geriyor ne korkutuyor... Boş Oda (Vacancy) kesinlikle bu tarz filmlerin dışında kalıyor, baştan sona sizi bırakmıyor ve kesinlikle geriyor. Sevgilinizi veya eşinizi yanınıza alıp gece yarısı izlemenizi tavsiye ederim.
kim ne derse desin dört dörtlük bir filmdi luke wilson ve kate beckinsale'in muhteşem performansları,gerilim,heyecan hepsi bir arada bu sene seyrettiğim en iyi korku-gerilim filmiydi diyebilirim ve Son dönemde vizyona giren en sıkı korku filmi anketinde benim bir numaram10/10
Merhaba eğer yorumlara göre izlemeyi düşünüyorsanız okuduğum yorumlara göre 3 ayrı grup var 1. sevgilisi ile izleyen 2.holywood filmleri izleyenler 3. gerçek seyirciler. Bence film mükkemmel olmuş film in ilk dakikasından sonuna kadar gerilerek izledim bazıları yok 3 kişi 5 kişi demiş ama gerilim filmlerinin ne kadar az kişi ile çekildeğinde o kadar çok gerdiğini bilmiyor sanırım neyse o arkadaş 1. izleyici kesminden :)) bence mutlaka izleyin eğer ev sinemanıza güveniyorsanız evdede seyredin ama sinema sinemada izlenir :) Yorumları okuyup etkilenmeyin ben o hatayı çok yaptım yorunları iyi okuyun filmden anlayanın eleştiriside anlaşılır çaylak sinema seyircisinin yorumları da öyle tabi :)) son oarak film kısa falan değil sadece çok kaliteli olduğu için nasıl bittiyor anlamıyorsun
filmi izledim sinemada ve bence super ama cok kısaydı en önemlı ozellıı de bedavaya cekılmıs olması toru topu üç tane kursun kullanılmıs ama fena gerıyo acıkcası..izleyin derim
Son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmi.Gerçekten filmin büyük bölümünde elimden gazozumu düşürmekle karşı karşıya kaldım.Her haliyle korkmamak mümkün değil.Mutlaka izleyin 10üzerinden 10 Saygılarımla...