yorumlar bence çok acımasız olmuş.yorumları okuduktan sonra ben de boş bir film bekliyordum ama gayet güzeldi bence film.konu çok güzel,testere veya otel gibi seri halinde çekilseymiş daha güzel olurdu bence .
Sürükleyici etkileyici mükemmel bir gerilim filmi yalnız çoğu arkadaş haksız yere çok ağır eleştiriler yapmış bence cok güzel bir başyapıt sizde benim gibi gerilim korku hastasıysanız mutlaka izleyin derim kaçmaz
Film gerilim dolu dakikalar yaşatsa da kısacıktı. Çabuk bitiverdi.. Bu tarz filmler artık sinema dünyasında çokça yer almakta.. Yine de kötü değildi.. Nefeslerimizin tutulduğu sahneler ve Kate Beckinsale görülmeye değer herşeye rağmen..
flim başlaması ile birlikte standart motel flimlerinden olmadığı ortaya çıkıyor başka konularla ele alınmış ve sadece güzel ötesi heyecan dolu bir flim olmuş 10/9
Gerilim filmleri karşımıza genelde birden ekrana bööö diye gelen bişeyler ile korkutmaya çalışır ve geçici bir korku verir tabi korkana. Boş oda gerilimi sürekli tutmayı başarıyor. Bence bu film gerilim türü içinde önemli bir yere sahip olmalı. 8 puan hakdiyor bence.
iyi işlenmiş, insanı huzursuz etmeyi ve kendine bağlamayı başaran birinci bölümü ile taktiri haketti ancak ikinci bölüm özellikle final sahnesi pekte parlak sayılmazdı. Son zamanlardaki korku! ve gerilim! filmlerine bakarsak bu film gerçekten iyi bir filmdi. Tavsiye ederim
Yine mi ıssız yolda bozulan araba yoksa yine mi ana yoldan keşke sapmasaydık geyiklerimi diyeceksiniz ama bu film belli klişeleri yıkıyor konu ilginç sürüyleyici ve merak uyandırıcı gidin ısrarla gidin...
filmi izledim ve cok begendim. kate beckinsale'nin oyunculugunu da cok bgendim. yalniz tek begenmedigim nokta filmde , her gerilim filminda oldugu gibi kiz karakter nedense pek bir saf oluyor ve elinde firsat varken birsey yapmaktansa kacmayi yegliyor. sonunda yine yapti yapacagini kate ama olsun. :P:P izleminiz tavsiye ederim. gercekten cok guzel.iyi seyirler
Size çok fazla birşey vermeyen ama arkadaşlarınızla veya sevgilinizle gerilerek izleyebileceğiniz bir film...Gerilmeye filmin yazıları çıktığında başlıyorsunuz...çünkü o kadar mütfiş bir müzik yapılmış ki;zaten gerilmeye hazır olan psikolojiniz tavan yapıyor..hayat dair almak istediğiniz bir şey yoksa ve sadece gerilmek istiyorsanız pişman olmazsınız..izleyin!