Boş Oda

celine105
celine105

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bu filmi gece matinasında sinemada izlemiştim. efektlerdi falan insanı hoplatıyor gerçekten... klasik ama güzel bir film
burak-ua-1905
burak-ua-1905

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bencede güzel film izlenmeli,en azından insanı geriyor,ve bu filme kötü diyenleri anlamıyorum neye kötü diyorlar
aksu34
aksu34

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim iyi gerilimlerden birtanesi tavsiye ederim.
sena-liberty37
sena-liberty37

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
senaryo gerçeklikten çok uzaktaa.. ama sahneleri ve düşünülen kurgu olayların bağlantısı ve şaşırtıcı sahneleri insanı filmin derinliklerine çekiyo ve kesinlikle sonunu izlemeden filmin başından kalkamıyorsunuz tekrar tekrar izlenenecek bi film deil ama akıllarda iz bırakakan bi kurguya sahip ve bu özgün tarafları için favori filmim:D
burakcandeniz
burakcandeniz

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kim bu filmde gerilmedim diyosa yalandır.. bariz bir gerilim filmi.. benzeri bir cok film olabilir ama bence bu film mutlaka izlenmeli.. kaliteli insanı geren bir film..

izleyin mutlaka..

bu arada 2. cıkmıs hayırlı olsun..
yasarozgurtrue
yasarozgurtrue

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
80 dakikalık süresiyle izleyeni sıkmıyor, bir ara heyecandan kendimi filmin içine bile kattım... Efektsiz, gürültüsüz , başarılı bir yapım. Filmin başındaki araba sahnelerindeki kamera kullanımını sevdim ( Ayna ve yol ) Senaryoda mantıksız ve abartılı birşey bulamadım. Bu filmi izlemek haftasonu sıcaktan kaçıp , bilet parası-zaman-sinema üçgeninden çıkabilecek en verimli sonuç bence.
ludacris-eno
ludacris-eno

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence filim çok korkkunçu bazı yerlerde gözlerimi bile kapaptım bence gidiyon aksiyon ve korku vardı
unigs34
unigs34

10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence mükemmel bir film benki inanılmaz derecede korku filmi seyreden biri olarak çok beğendim en azında gerebilio ve mutlaka sinemada izlenmeli ewde bu kadar etkileyici olacağını sanmıyorum
eftelyat
eftelyat

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim evliliğinde ve yaşadığı ilişkide sorunları olanlar mutlaka izlemeli hayatın biranda nsıl değitiğini ve kısaldığını gerilerek hemde fazlasıyla gerilerek izleyeceksiniz. klişe bir konu olarak görülebilir ama oyuncuların performansı ve yaklaşım güzel
nonos1971
nonos1971

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok ürprtici 1 film olmuş şahsen çok manyak elektrik aldm stop....nokta.
rakungmz
rakungmz

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bir gerilim türü olarak gayet hoş bi filmdi..