Yaratık
3,4

bagerberf
bagerberf

24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Film sadece yatatığa bağlı kalmayıp sistem eleştirisi ayrıca amerikayı eleştirmesi çok iyi güzel bir film
kuzucuxsss
kuzucuxsss

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok kötü bi filmdi.hiç böyle beklemiyordm.komedi mi korku mu anlamış değilim.pek sarmıyo.Tabi herkesin kendi zevki ona bişi diyemem=)
sace2000
sace2000

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
sıradan bir amerikan filmi gibi bir film bekliyosanız hiç izlemeyin çünkü filmde korkudan daha çok dram var
ve klişeleri aşmıs bir film ayrıca yemek yedikleri sahne mükemmeldi 10/9
ofg07
ofg07

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok süper bi film ilk bşlarda bu ne çok berbat gitti para diosn ama snra sürklicilyle spr bi flm oluo herkze tavsiye edrm son zmnlrda grdğm en gzl filmlerden biri
ortega131
ortega131

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
valla şuana kadar yapılmış en ilginç ve en güzel yaratık filmlerinden birisi bence ben çok beğendim sonuda çok güzeldi 2.side çıkar die tahmin ediyorum
emre3x
emre3x

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ya bir flim bu kadarmı iğrenç olur yorumlara aldandım izledim anlamsız kareler saçma sapan duygu yüklemeler tek artısı yaratığı güzel çizmişler gerisi 10 üstünden -10
zeus4444
zeus4444

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
orta şeker bi film işi olmayan izlesin?
bebisef
bebisef

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
canavar ilginçti ama onun ilginç olması filmi güzel yapmaya yetmemiş..Eğer filme giderseniz zaman kaybetmiş olursunuz
pisuva
pisuva

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
eğer bu filmi kiralayıp izleyecekseniz ödediğiniz paraya ve izlediğiniz zamana yazık olur
cimbomlu-8850
cimbomlu-8850

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
valla ben tam bi korku filmi hastası olaraktan yartık filmini favori olarak gösteriyorum
carmenta90
carmenta90

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çokk güzell bi filmdii izlenmeye deger etkileneceginizden eminimm!!