Yaratık
3,4

topak1983
topak1983

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
amerıkan yapımlarına göre ıyı olms aslında ama sonu basıt olmamalıydı
beck31
beck31

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bence oldukca basarili bir film son zamanlarda bu tur filmler cekilmiyor ve turundede ustlere cikmayi basariyor bence.İzlenesi bir yapim olmus..
rebonver25
rebonver25

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bu film için vasat diyebilirim aslında sadece kurguları hoşuma gitti onun dışında banal bi senaryoya sabit oyuncuların oyunculuklarıda işi biraz kurtarmış işte ...
zeus4444
zeus4444

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
orta şeker bi film işi olmayan izlesin?
yeryuzu628
yeryuzu628

18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok güzel değil ama korelileri kutlamak lazım adamlar gerçekten kendilerini açmışlar
asvelix
asvelix

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Orta halli bir film ne iyi ne kötü...İzlemesenizde bişey kaybetmessiniz...
edenknight
edenknight

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
Hiç beklemediğim şekilde aksiyonda çok dram unsurlarını öne çıkartan,yer yer komediye kaçan başarılı efektlere sahip fakat bazı yerlerde temposu düşen bir yapım.Özellikle canavarın yavaş yavaş aileyi düşüşe sürüklemesi ve finali oldukça dokunaklı,"ilgililerin"ilgisizliği ve Amerikan kaynaklı paranoya atmosferi filmin politik söylemler olarak da boş olmadığının bir kanıtı,sanırım Amerikanın politik yaklaşımları Korelilerin de canına tak etmiş olacak ki böyle bir film çekmişler,bildik Hollywood kalıplarının dışında ve beklenmedik anlarla dolu bu yapımı farklı alternatifler arayanlara kesinlikle tavsiye ederim 7/10.Saygılar.
gaffur030685
gaffur030685

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
ben uzakdogu sinemasını pek begenmememe ragrem bu film gercekten güzeldi..efeklerin belki daha ii olabilecegi ve korku unsurlarının daha fazla olabilecegi konuşulabilir...dram unsurlarının sıkça işlendigi gercek bir heyecan fırtınası...izlenmesi gerekir diye düşünüyorum...genel olarak başarılıu buldum
sace2000
sace2000

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
sıradan bir amerikan filmi gibi bir film bekliyosanız hiç izlemeyin çünkü filmde korkudan daha çok dram var
ve klişeleri aşmıs bir film ayrıca yemek yedikleri sahne mükemmeldi 10/9
bjkdragon2000
bjkdragon2000

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
herkes begenecek diye bir kural yok ben begenmedim koreliler begeniyorsa begenirler nasil olsa kendi filmleri ama sunu soyliyim bundan daha guzel filmler var jaws - mavi korku - pirana - bu filmi 5 e katlar
nanami-2
nanami-2

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
slm
nemzandır ben yorum yazmıyordumm
buu fılmı hafta sonu ızledım yaa anlamadım cokk sacma ama hosumada gıttı:)))
kızın babasını vede aılesını azmı ıcın helallll dıyorum
ızleme konusnda sıze bırakıyorum
cokkk ıyı bakın kıbb