gizliden gizliye siyasi propaganda yapan bir film. sırf bu yüzden her zaman için sevmemişimdir. ve sevmeyeceğim. filmin vermek istediği mesajla paralel bir siyasi duruşum olmasına karşın hakettiğinden fazla ilgi gören, siyasi propaganda filmi.
ayrıca güzel ve başarılı bir film sadece yazılanlar hep ağlamak mantığı üzerine ilginç olan bu ..alıntı: iyi oynanmış ve yazılmış bir film zaten yönetilmiştir..
tamamen filme duygu yukleyerek turk milletinin damarına basmaya çalsmıslar ve basardılarda filmden cıktıgımda kadınların goz yaslarını silerek simdi bide aliyede aglarız demeleride bunu kanıtlıyo... Film namına bu kadar abartılacak bişi yok aldıgı puanıda haketmiyor 10/6,5
arkadaslar bir titanikle bir bu filmi dusunun bunun neresi ondan iyi kı ondan yuksek puan almıs .bizimkiler böyle filmlerle kendilerini avutsun.film madem bu kadar iyiydide neden dünyada titanik gibi yankı uyandırmadı.kendimizi kandırmayalım son derece klasik orta bir filmdi4/10
Bana göre öyle çok çok güzel bir film değil. insanlar şöyle ağladık böyle ağladık diye diye film "çok ağlatan" film diye lanse edildi ve belki de bir çok insan sırf bu yüzden izlemek istedi, meraklarını giderebildiler mi bilmiyorum. ben hüzünlendim ama ağlayacak pek bir şey görmedim. tabi herkesin zevki kendine...