X-Men Başlangıç: Wolverine
4,1

vaga-26
vaga-26

3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Ya arkadaşlar gerçekten çok ilginç yorumlar yapmışsınz film hakkında yok çok basit olmuş yok olcağı tahmin ediliomuş felan filannn
Ben size soruyorumm iyi film karakteri nedirr ki
İmdb ki dünya film sektöründe 1 numara orda bile 7 puan almış bir film ki benim çok beğendiğim filmler çoğu zaman orda 6 yı geçemiyoo !!lütfen yorum yaparken eleştirme amacıyla değilde filmlerin hakkını vererek yorum yapalım saygılar...
mesut115
mesut115

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bence cok güzel bir geriye dönüş yapmışlar gayet başarılı buldum ben 10/9 veririm
mertgs
mertgs

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
yuh be bu flimede basit olmuş vasat kalmış diyenler flim izlemesın bundan sonra.flim tam bir efsane olmuş flim gitmek isteyenler bu gibi insanlara itibar etmesin.Hugh Jackman süper rol yapmıs.wolvorine karakteri tam ona göre ve ortaya kusursuz bir efsane cıkmış.10 üzerinden 10
illuminati89
illuminati89

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sharksmile a sonuna kadar katılıyorum...filme gelince de dün izledim sinemada ve her ne kadar çizgi-dizisiyle farklılıklar barındırsa da her saniyesi sürükleyici asla sıkılmadığınız muhteşem bi film olmuş kesinlikle izleyin x-men seviyosanız
Ecem Isiksel
Ecem Isiksel

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Sharksmile çok güzel anlatmışsın artık şu fantastik türünde film veya kitaplardan anlamayanlar işte bunlar hayal ürünü bunlar gerçekte yok gibi saçma sapan şeylerden bahsetmeyi bıraksınlar. Ama anlamadığı şeyler hakkında konuşmak insanlarda alışkanlık olmuş. Böyleler Tolkiene de dil uzatır R.A. Salvatorea da. Acaba hayal dünyası olmasaydı bu gibi alanlar bu kadar gelişebilir miydi? Bir düşünmenizi istiyorum! Hep böyle filmlerin altında bu tür yorumlar görmekten çok sıkıldım. Artık bitsin herkes iş olsun diye bir şeyler yazmayı bıraksın!
mclanee

Tek Kelimeyle OLAĞANÜSTÜ...
youhad1
youhad1

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
film ilgi çekiçi sürükleyici amansız bir senoryaya sahip bence sinemaya gidip arkana yaslanıp rahat rahat izleyecegin keyif alacagın bir senoryayala yazimiş
umut-esinti28
umut-esinti28

28 Nisan 2009 tarihinde eklendi
yaaa yorumları okudum da guleyim mi ağlayayım mı bilemedim...
soyleyeceklerim filmi izleyipde kotu yorum yapanlara
1)filmi ilegal yolla izlemek suctur
2)izledgin film anladıgım kadarıyla 105 dakika ama filmin orjinali 120 dakika.
3)film ham olarak izlemissinz yani tamamlanmamıs bir film
4)madem filmi izledin ve yorum yapma ihtiyacı duydun..oyunculugu eleştir karekterleri eleştir ama hangi cesaretle gorsellegi ,gorunen ipleri ,sesleri ,grafikleri elestiroyun ve sırf bu yuzden hic beyenmedim diyebiliyosun.
sinema bir hayat bicimidir, görselliktir herseyden önemlisi emek tir.sinema kültürdür, sinema hayattır iyi yada kötü bir sanattır.
ve son bunları yok sayabiliyosun ve yorum yapma hakkını kendinde bulabiliyosun.
son olarak ULu önder atatürkümüzün bir sözünü hatırlatmak istiyorum..
Bir millet sanattan ve sanatkardan mahrumsa tam bir hayata malik olamaz. Böyle bir millet bir ayağı topal bir kolu çolak sakat ve alil bir kimse gibidir. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur. bu yazılıları saka olarak kabul etmek istiyorum..
beast89
beast89

28 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu filmler bi zamanların en ünlü çizgi romanlarında uyarlanıp yapıldı vede okadar da hasılatı var. kimse gerçek hayattan alıntı demiyor bunlar birer hayal ürünü sen kalkıp bunlardan gerçeklik beklersen senin kaybına olur
optimus48
optimus48

17 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bence çok başarılı bir film olmuş Hugh Jackman mükemmel bir performans göstermiş.. Bence mutlaka izlenmeli. Bazı arkadaşlr ipler filan gözüküor demiş o filmin deneme sürümü yani tam sürümünde öyle ip filan grafik hataları olmaz...

Bilginize...
mr-fantastic22
mr-fantastic22

16 Mart 2009 tarihinde eklendi
Hugh Jackman çok iyi bi aktör ve aldığı rolun hakkını sonuna kadar veriyo.helal wolverini izleyiciye çok iyi sevdirdi.heralde tek eksik benim bildiğim wolverinin boyu 1.64 ve biraz daha kaslıydı:)Ama o kadar olacak.bi aktör rolu para için kabul ediyosa o filim bi işe yaramıyo.canlandırdığı karektere saygi göstermesi gerek.örneğin;fantastic dörtlü de jessica alba,kedi kadında halle berry-deredevil da ben affleck gibi... izleyiciye rolleri sevdiremediler.sonuçta husran.
emrelaxstyle
emrelaxstyle

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence x-men serisinin hakkını hugh jackman werdi ve weriyoda , son film the last stand de hayranları şoke eden bi senaryoyla karşımıza çıkanlar birdaha toparlıyamıyacaklarını anladılarki bambaşka bir x-men projesiyle wolverine in karekterine dayanan yepyeni bir filmle ve çokta güzel olduğna inandığm bi filmle yeni bir seriye merhaba denildi, hugh jackman ı tebrik ediyoruz...
faradaykafesi
faradaykafesi

26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
hadi çıksın artık
balistik-06
balistik-06

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar ben fıragmanını izledim ve beyendim kısacası muhteşem.