Yani arkadaşlar gidip montajsız film izlerseniz yok halat gördüm yok kamera hatası gördüm,sabırlı olun,gidin filmi sinemada izleyin sonra gelip yorumunuzu yazın..Çizgi romlanlarını okumamış biri olArak söylüyorum ki fena değildi.Aksiyon,fantastik film sevenler için eğlenceli olabilir.Ben 10/7 verdim selametle
Hoş bir filmdi belki son zamanlardaki basarılı cizgi roman kahraman filmlerinden sonra hafif basit kalsa da vasatın üstünde bir film oldugunu söyleyebilirim.7/10
Serinin 4. filminde basit bir senaryo ile karşı karşıya kaldım. Logan'ın çocukluğundan başlayıp güçlü bir mutant olma süreci anlatılmış. Bazı sahnelerde filmin devam edebilmesi için anlamsız hareketlerde bulunulmuş. Hikayesi genel olarak şu şekildeydi; Film 1845 yılında başlar. İlk sahnelerde James babasını öldürür ama babası olduğunu bilmiyordur. Daha sonra bu ikilinin ABD'nin büyük savaşlarında yer aldığını gördük. Daha sonra modern zamana gelinir. Stryker adlı subay, kuracağı özel birlik için Victor ve James'i ister ve onlarda kabul eder. Daha sonra araları bozulur. Logan ayrılır. Buna içerlenen Stryker, Victor'a Logan'ın sevgilisini öldürtür. Buna çok sinirlenen Logan'ın intikam alma serüveni başlar. Sevgilisini öldüren kişinin Victor olduğunu öğrenir. Daha sonra Stryker, Logan'ın içine Adamantium metali enjekte eder. Logan çok güçlü olur. Tam Logan'ın hafızasını sıfırlayacaklarken Logan bunu enteresan bir şekilde duyar ve oradan bir şekilde kurtulur. Bundan sonra Victor'u bulmaya çalışır. Daha sonra sevgilisinin ölmediğini öğrenir. Victor'un mekânında tüm mutantları serbest bırakırlar. Sonra Stryker'in kendine bağladığı ve özel güçler verdiği Wade, Logan'a saldırır. Sonunda Logan kazanır. Serbest kalan mutantlar için Charles Xavier onları alıp yeni açtığı okula götürür. Film biter. Hikaye bu şekildeydi. Logan karakterinin bu kadar uzun süredir hayatta olduğunu ve büyük savaşlarda rol aldığını bu film ile öğrenmiş oldum. Kurguda sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. Alakasız sahne geçişleri vardı ve bu da seyir zevkini olumsuz bir şekilde etkiliyordu. Görüntü yönetmenliği genel olarak iyiydi. Filme verdiğim puan= 6,6
Filimde çok mantık hataları vardı özellikle hafıza kaybetme sahnesi çok saçmaydı. Senaryo ve kurgu diğer filimlerle bağlantısı iyi yapılmış. Filim geriye yapıldığını belli etmek istemelerinden olsa gerek görsel efektler 90ların görsel efektlerini kullanmışlar ve ipler olsun bilgisayar tasarımları olsun çoğu filimde hata olarak göreceğimiz yerleri komedi gibi önümüze sermekten çekinmemişler hem böylece bir nevi bütçeden kısma uyanıklığıda sezilmiyor değil :) Ama yinede kaliteli efektli halini tercih ederdim filimdeki mantık hataları ve görsel efekt hatalarını göstermenin aşırı abartılıp komediye vardırılması dolayısıyla 10 üzerinden 6 veriyorum
cumartesi x mani hemen arkasından melekler ve şeytanları izledim...bence x man bu bölümü izlediğim serinin diğer filmlerinden daha güzel di efektler harika gidin ve izleyin derim berbat internetteki kopyalarıyla yetinmeyin sinemenın havası başka derim...tabi siz bilirsiniz...
Hikaye çok iyiymiş ama çok kötü sahnelenmiş.Yönetmen filmin konusunu aceleyle anlatmış,etkileyici efektlerle insanları etkileme yoluna girişmiş gibi geldi.Ama onuda eline yüzüne bulaştırmışlar.XMen serisine yakışmayan birkaç sahnede komik görüntüler vardı.Özellikle helikopter sahnesi çok yapmacıktı.İlk üç filmin yanında sönük kalıyor.