Serinin en iyi filmi diyebilirim. Düşük puan almasının sebebide bu filmde serinin diğer filmlerine göre daha fazla duygusal sahne olmasıdır. X-men izleyicisi görsel efekt için filmi izliyor. (9)
Biraz daha zorlasalar X-Men 3 kadar kötü yapacaklarmış.Wolverinle Gambit e yazık oldu.Çizgi romanını veya çizgi filmini takip etmeyenler beğenebilir belki.Hiçbir işiniz yoksa izleyin derim.
Ben begendim..Kötü yorumları görünce bende korktum ama.. gayet güzeldi bence..X-Men serisini hiç izlemeyen varsa.. direk bu filmle başlasada olur bence.. hatta daha güzel olur :) 4-1-2-3 sıralamasıyla :)
Bir X-Men hayranı olarak doğrusu hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim.Çünkü bir kere senaryo hiç tatmin edici değildi ve ayrıca filmin sürükleyiciliği de yoktu,hele filmin bitiş sahnesi resmen rezaletti,herkes tam film bitti diye çıkacakken film devam ediyor ama çok anlamsız bir şekilde final yapılıp herkes bu muydu diyerekten salondan çıkıyordu.Gerçi bir filmi beğenip beğenmemeniz filmden ne beklediğinizle de doğru orantılı.Ben şahsen filmden çok şey bekledim ama beklentilerimi kesinlikle karşılamadı.Devam filmi sanırım Magneto ismindeymiş,umarım o film bu filmden daha güzel olur.
Wolwerin X-men'den ayrı tutulması bence yanlış bir karar olmuş. Tabi izlenmeye değer çok güzel bir iflm çıkacaktır ortaya ama Wolwerin X-men ile özdeş. Wolwerin yerine X-men 4 çekilse daha iyi olur diye düşünüyorum.
...ve sonunda! X-men'in sonunu bilen birisi. Gambit en sonunda magnetonun yanında yer alarak X-men grubunun birçoğunun ölmesine neden olur ve Wolwerin ile kapışırlar. Tabi baştan belli olan düelloyu Wolwerin kazanır.
X Men in bildik önceki serileri ve çizgi filmlerinden izlediğimiz ruhundan tamamen uzak hatta fantastik heyecanı bile yakalayamadığınız bol aksiyonlu bir film olmuş. Ayrıca kurguda bence oldukça yetersiz ama yinede mutant sevenlerin herşeye rağmen izlemesi gereken bir film. Gişe başarısı sonucu belki daha güzelini ileride çekerler... İyi seyirler.
Bu sene 'Terminatör:Kurtuluş' ile beklediğim bir film de bu film.Fragmanlar süper,karakterler süper umarız bu güzellik sadece fragmanlarda kalmaz da bu film 'efsane' olur.İlk, imdb de süresi 97 dk yazınca 'Bu ne ya'Bu kadar kısa olamaz,ne anlatacaklar o kadar kısa sürede.'demiştim ama şimdi imdbde süre '120dk' olarak değişmiş.En son X-MEN 3e bayılmıştım,beklentim bu filmin onu da geride bırakması
fragmanlardanda anlaşılacağı gibi film kesinlikle süper.sonunda gambit karakterini filme koymayı akıl etmişler.umarım gambit karakterinede biraz yoğunlaşırlar
After years of working as a mutant mercenary, Logan lives a quiet life with his girlfriend, Kayla. However, a figure from his past brutally assassinates Kayla, compelling Logan to seek vengeance.