X-Men Başlangıç: Wolverine

sabırsızlıkla bekliyoruz....
ily-akirmak
ily-akirmak

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Hikaye çok iyiymiş ama çok kötü sahnelenmiş.Yönetmen filmin konusunu aceleyle anlatmış,etkileyici efektlerle insanları etkileme yoluna girişmiş gibi geldi.Ama onuda eline yüzüne bulaştırmışlar.XMen serisine yakışmayan birkaç sahnede komik görüntüler vardı.Özellikle helikopter sahnesi çok yapmacıktı.İlk üç filmin yanında sönük kalıyor.
nephthysus
nephthysus

31 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
X men 3 ü izledikten sonra bu filmi 3 kat daha fazla merakla beklemeye başladım.Wolverine x men filmlerinde ön plana çıkarıldı ki bu benim gibi bir wolverine hayranı için müthiş bir durum tabi ama o filmlerin bu kadar iş yapmasını tek başına sağlamadığıda kesin.Zaten bu filmide mutantlardan ayırmak imkansız gibi birşey olacaktır.Umarım başarılı bir film olur.
alparslan-alpi
alparslan-alpi

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
harika,tam bir başyapıt.tvde sakın izlemeyin çünkü sinema filmi.adamları ayakta alkışlıyorum.
harerd9
harerd9

8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken,harika bir bilimkurgu filmi.Aksiyon sahneleri,kullanılan teknoloji son derece tatmin edici.Filmi nefesinizi tutup izleyeceksiniz.Senaryo da gayet başarılı ve akıcı.Dövüş sahnelerini abartılı bulabilirsiniz ama bundan şikayetçi olan kim bu wolverine..
bodrum-fevzi
bodrum-fevzi

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu filmin isminin wolverine yerine cyclops olmasını isterdim...hem böylece gerçek bir x-men filmi seğretmiş olurduk..ama wolverine de ztn çok iyi...Bu filmde en sonunda Gambit'i göreceğiz ismini hatırlamadığım bir aktörle gambit olsun diye anlaşmışlar bileee.
erhangeldec
erhangeldec

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hugh jackman ın üstüne bu rolü çok yakıştırmıyorum bence artık wolverine değişmeli daha kısa boylu bir canlandırsa ii olur ayrıca çizgi romanında daha hırçın herzaman kavga için yanıp tutuşan adamımız x men de nedense bir ağırbaşlılık içerisindeydi umarım bu filmde çizgi romandaki çılgın mutant ı görebiliriz
bestflasher
bestflasher

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Açıkcası ben pek beğenmedim. Genelde sinemada izlediğim filmlerden etkilenirim ama bu sefer böyle olmadı. Senaryo kötü. Bir karaktere tam içiniz ısınmışken bir bakıveriyorsunuz karakter ya ölüyor ya da kayboluyor. Tamamen görsel efektlere zaman harcanmış bir film. Ben Kehanet i daha çok beğendim.
senanxx
senanxx

18 Nisan 2011 tarihinde eklendi
volverine nin biyografisini anlatıyor film.görsel efekt olarak güzel fakat aksiypn sahneleri oldukca az.ilk 3 seriyi izleyenler bunu konuya hakim bir şekilde izler.7,5/10
cemcem-81
cemcem-81

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Ya nedir bu başlangıç merakı :)) bu olsun underworld olsun bu sene moda oldu sanırım seri filmlerde en başa dönmek neyse ,gelgelelim filme, izledim okadar çok filmde hatalar varki saymakla bitmez :) bir programın Beta aşamasında gibiydi sanırım
movieunit
movieunit

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bu tarz çizgiroman süperkahramanları olan filmleri sevmeyen arkadaşlar filmiizliyolar sonrada aksiyon yok senaryo bozuk vsz diyolar ki bence wolverine marvelin sinemaya uyarlanan en iyi senaryo yönünden de en dolgun filmi.Filmi izlerken birçok kez gözümde x men serisi canlandı.buda senaryonun ne kadar bağlantılı olduğu içindir ki zaten devam filmide gelicek.bu filmde loganın nasıl wolverine olduğunu tüm ayrıntılarıyla gördük yani başlangıçtı.Tümüyle mükemmel bir film 10.
Murat Altinok
Murat Altinok

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ecet bazı karakterler vardır filmi yapılır ama bu adam herşey onun üzerine başlamış volverine solo bi film kaçınılmaz oldu bencede hugh jackman çok iyi seçim ama gönlümdeki isim dwayne the rock johnson daha iyi yansıtır bence loganı kaslı falan bi kaç kötünün olacağını duydum weapon x tadında bişey olacak inşallah çizgi roman tadında...
faradaykafesi
faradaykafesi

26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
hadi çıksın artık
g-anubis
g-anubis

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Wolverinenin yaratılışı üzerine güzel bir film olur bence bilindiği üzere naziler tarafından yaratılmış bir proje volverin ve bu olayların nasıl oluştuğu beyazperde de görmek isterim!
ses-2
ses-2

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
tam 20 yaş altı çocuk filmigörsel efektler okada kötüki sankı 1990 da çekılmıs sahneler dövüş sahnelerin herpsi kötüydü 4