ramazancoklu
12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
ben filmin 1.45 saatliğini izledim tam bitmemişti ipli sahneler vardı ama şunu söyliyim aksiyon senaryo çok güzel olmuş sonunu muhteşem bağlamışlar gerçekten sinemada izlenmesi gereken bir film 10/9 hakkıyla alır
yuh be bu flimede basit olmuş vasat kalmış diyenler flim izlemesın bundan sonra.flim tam bir efsane olmuş flim gitmek isteyenler bu gibi insanlara itibar etmesin.Hugh Jackman süper rol yapmıs.wolvorine karakteri tam ona göre ve ortaya kusursuz bir efsane cıkmış.10 üzerinden 10
çok güzel bir film olmuş. görsel açıdan gerçekten tatmin edici. izlenmesi gereken bir film. eksilerine gelince çizgi roman hayranlarını hayal kırıklığını uğrata bilecek bir takım eksiklikler var ve film biraz kısa. tavsiye ederim 9
Bu filmde mantık hatası arayanlar bilim kurgu ve fantastik kelimelerini gerçek zannetmeleridir. Film gerçekten 10 numara 10 üzerinden 10 veriyorum tabi ki bilim kurgu ve fantastik film sevenler seyretsin.
Ya bazılarını anlmak mümkün deil! Adamlar özgün şeyler yapmaya çalışıyorlar.Çıkıolar çizgi romanla uyumlu deildi, aynı yapmaya çalışıolar: senaryo iyi deildi. Kimsenin tatmin olmayacağı gerçek. Madem çizgi romanla aynı olmasını istiosun neden konusunu bildiğin filme gidiosun sona da senaryo bilindik diosun.bolelerini anlmak mümkün deil. Adamlar ellerindekiyle en iyi sonucu elde etmişler. Ben bilmiodum wolverine in bu kadar anahtar bi karakter olduğunu ve filmde bayağı eğlendim.
Bence wolverine x-man'de kalmalıydı bu film diyer karakterlere haksızlık oluyo wolverine zaten X-man'in başrolündeydi bu seriyi yok sayarak baştan çevirmek kesinlikle saygısızlık olur.
Kesinlikle gidilmesi gereken mükkemmel ötesi bir film.Hugh Amcamız oynarda güzel olmazmı zaten canım sıkıldıkça X 1,2,3 izliyorum evde :D Wolverine çıkana kadar onlarla idare ediyorum.Demek istediklerimi fragmanı izleyenler anlayacaktır...