İntikam filmi severler kaçırmasın!! Çok iyi bi film. Ayrıca öyle bildik intikam klişeleri yok. Tabi konuya bakınca bi adam , ailesini öldürüyolar , o da herkesi.. Gibi durabilir ama film çok gerçekçi ve (tuhaf) doğal.
İlk 'Testere'nin yönetmeni James Wan 'Dead Silence'ın ardında farklı bir türe, eski bir filmin re-make'ı ile geçiş yapıyor. Yönetmenlik açısından yine sorunsuz ama senaryo açısından biraz zayıf bir film. Aynı konunun 33 sene öncekinden daha yenilikçi bir bakışla işlenmesini bekliyoruz ama bu yeniliği göremiyoruz. Kevin Bacon kesinlikle Charles Bronson'dan daha iyi oyuncu fakat aynı inandırıcılığı veremiyor. Bir de adamlar senin aileni öldüreceğini söylüyor, eminim benim bir çok film izleyicisi benim gibi, Nick'in hemen karısını arayıp çocuğuyla birlikte evi terketmesini, polise, annesine ya da cehennemin dibine falan gitmesini söylemesini beklemiştir. İnsan bile bile evde oturup adamları bekler mi yaw!!!
filmi yapılan yorumları hiç okumadan izlerim samimiyetimle söyleyebilirimki 7.5 çok az bu filme gerçekten beklediğimin üzerinde bi yapımmış izleyince anladım.
Kevin Baconun performansı baya iyiydi.. Film de kendini izletti... Bence iyi bir film.. Üstelik bazı şiddetli sahnelere serpiştirilmiş duygusallık çok hoşuma gitti...
senaryo bilindik ve biraz sıradan olmakla birlikte yinede sürükleyici bir film. Kevin Bacon filmi kurtaran adam olmuş. sonuna kadar sıkılmadan izlenebilir.
Bacon’un oyunculuğu gene herzamanki gibi çok iyi..konu detylara kadar inilmiş..bence izlenmesi gereken bir film...birde lütfen müziklere dikkat edin..puanım 8