ygemici
10 Ekim 2014 tarihinde eklendi
orjinal bir konusu olmadığı için çok uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.kısacası pek beğenmedim. uzun uzadıya eleştirilecek bir tarafı da yok zaten.izleyip izlememek size kalmış.
kevinin oyunculugu disinda pek bir sey bulamadim.. adam sigorta sirketinde calisiyo birden yillarin serserisine donuyor.. ben kevin bacon var diye izledim .. bose giden iki saatime yandim acikcasi... kurgu guzel ..izlemeyin kisacasi.. yorumlara aldanmayin.. intikam filmi izlemek istiyorsaniz.. gidin old boy u gerard butlerin adelet pesinde filmini izleyin.. zamaniniza yazik... 2 verdim fazla bile ...
Dinamikleri Death Wishten araklanan, klişe senaryosu, abartılı sahneleri ve bitmek bilmeyen saçmalıklarıyla büyük bir hayal kırıklığı.Çete elemanları polisleri katletçek hiçbirşey olmamış gibi ortalıkta dolaşçaklar adamın bir yerinden kan alırlar kan.
Şahsi fikrim; ailesi bir çete tarafından katledilen bir babanın intikam alma duygusunu işleyen basitlikten öteye gitmeyen bir film. Öyle ki; eve giderken filmi laptopta seyrettim eve vardığımda film daha bitmemişti ama eve gittikten sonra şu laptopu açıpta filmi bitireyim diye hiç aklıma gelmedi. Akşam bir boş vaktim olduda o boşlukta can sıkıntısından filmi tamamladım. tahmin edin artık..
james wan başarılı bir yönetmen saw ve dead silence çok iyi filmlerdi ama bu filmde olmamış bence. oldukça sıradan bir intikam hikayesi, boş vakitte öylesine izlenebilcek bir film yani. filmin bence tek artısı kevin baconın olağanüstü oyunculuğuydu filmi o kurtarmış 5/10
Aile bağlarının çok daha sağlam olması gerektiğni anlatıyor.yani elimizdeki kıymetlerin kaybolmasını beklemeden.film tam burdan yola çıkıyo bazı şeylerin öcünü alabilmek amacıyla.kevin bacon,için birşey diyemem fakat seneryo çok sıradan geldi.şaşırma durumuyla karşılaştığım sahne çok azdı.ama izlenebilir niteliği olan bir film ..
dogrusu ben pek begenmedim.. cok daha iisi olabilirdi.. filmin başındaki baba karakterinin gecmişte az da olsa piskopatlık yaptıgı filan anlatılmalıdı.. şiddetin tarihcesi adlı filmi andırıyo..
film konu ve aksiyon olarak çok güzeldi ama bence kevin bacon bu role yakışmamış.üstelik filmde rolü icabı silahtan ve şiddetten korkan bir adam nasıl oluyorda o kadar kalabalık bir çeteye karşı ölümcül bir silaha dönüşebiliyor hiç aklım almadı.bir kere izlemelik bir film.
ben bu filmi begenmedim. Her film kendine özgü olmalı diye düşünüyorum. Punisher filminin kötü bir taklidi olmuş bence. Ayrıca hareketli asiyon sahneleri çol olmasına rağmen gelişen olaylar bunu gerektirmiyor. Vasatın altında bi film...
Klasik bir İngiliz filmi, film Kevin Bacon'la kotarılmaya çalışılmıs ve çok iyi olmasada belli bir düzeyde başarı yakalanmış.. Yapacak hiç birşeyiniz olmadığı bir anda seyredilebilecek bir film...