Benimle Dans Et
4,1

Ilknur K
Ilknur K

3 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Dansı ve müziği sevenler bu filmi de sevecek. bu tür filmlerin en iyisi değil ama, danslar süperdi. 10/7
rudeonerudeone
rudeonerudeone

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
yorumların biraz abarttığını düşünüyorum.kesinlikle çok sıradan bir filmdi,ayrıca şarkılar da pek akılda kalıcı,değişik tarza sahip şarkılar değildi,kısacası sıradandı.senaryo,oyunculuk vs. özellikler aramadım tabii ki bu çerezlik filmde,ki bunların hiçbiri yoktu zaten,fakat yine de sonuna kadar eğlenceli de değildi,klişeler çok çok fazlaydı.piyasada oldukça fazla olan kalitesiz gençlik filmlerinden biriydi,bana sorarsanız puanı inanılmaz fazla,sitedeki pek çok garip puanlandırma gibi.ayrıca izlemeden önce kaliteli dans figürleri falan görürüm sanmıştım ama danslar da gerçekten çok bayattı.
grübchen
grübchen

16 Haziran 2012 tarihinde eklendi
serinin diğer filmlerine nispeten daha sade dans figürleri içeriyor, C. Tatum' un en iyi hali burada sanırım,pek oyunculuk yapmasına gerek kalmamış
Selma S.
Selma S.

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
dans severlere tavsiye ederm hakikaten güzel eğlenceli bir film ve dans figürleri falan gayet ii sıkılmadan izleyebilceğiniz bi film...
batuhat
batuhat

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
danslar ve müzikler çok iyiydi, fakat oyunculuk için aynı şeyi söylemek hata olur,
izlenmeli.. 6/10
Ertan Can
Ertan Can

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Dans ve müzikler çok güzeldi.
hasbaskay
hasbaskay

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bence dans sahneleri güzel olan ama konusu olmayan eğlencelik bir film. (10/7)