Lorelei
22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok basit bi pazar günü filmi,dans filmi diye izliyosunuz ama sadece filmin sonunda gerçekten güzel bi sahne görebiliyorsunuz.13 yaşındaki kız kardeşinizle izlerseniz çok eğlenirsiniz.
Ben filmi çok beğendim.Dansa olan ilgim daha da arttı.Channing Tatum'u da çok beğendim,oyunculuğu abartılıcak kadar iyi olmasa da yakışıklı bi arkadaş kendisi.She's the man deki performansı daha çok hoşuma gitti.Danslı bölümler sürüklemiş filmi ama bence bu da yeterli izlenmesi için
filmin soundtracki olan sean paul'un give it up to me'sinin klibinş izledim de. fırsatı olan mutlaka izlesin. film harika görünüo. özellikle dans sahneleri mükemmel. mutlaka izleyeceğim filmi
mukemmell dans sahnelerınden cok basroldekı ıkılı super uyum ıcınde zıt karakterlerı bırbırıne uydurmak bu kadar guzel olabılır ben herkese tavsıye ederım 7 den 77 ye super
Çok müthiş bir filmdi. Genelde böyle filmleri izlemem ama tesadüfen bu filme rastladım ve izledim. Çok zevkli bir film. İzlerken gülümsetiyor. Yani çoğu sahneyi yüzümde kocaman bir gülümsemeyle izledim. Dans edemem. Bence bu eğitimle alakasız insanın içinde olmalı. Ve bu film böyle insanları anlatmış.10 üzerinden 10 veririmbu filme ki her hoşlandığım film için bunu söylemem.