Şüphe
3,9

üsstad
üsstad

5 Ocak 2011 tarihinde eklendi
güzell film. ilk yarısı pek bi hareket yok ama ikinci yarıda hareket var adrenalin üst seviyede.
Spike
Spike

12 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Sonuna kadar izlenmekten sıkılmayacağınız filmlerden
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
İyi bir gerilim, 'Rear Window' ın günümüz gençliğine uygun versiyonu da diyebiliriz...
ßig-Devil
ßig-Devil

26 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bi kaç sahne hariç film çok iyi ..öneririm .10/8.6
ZeCy
ZeCy

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Daha yeni izledim ve etkilendim. Shia LaBeouf da çok şanslı bir oyuncu. Her filminde çok güzel hanımlarla oynuyor :)
Power-of-Tower
Power-of-Tower

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Filmi dün tv de izledim..Tam sıkıldığım anda yeni bir merak yeni bir gelişme oldu ve film beni kendine bağladı...Pencereden çevredeki atmosferin yansıtılması gayet güzeldi..Sanki izleyici çocuğun yanındaki görünmez biriydi...Babasının katillerinin filmin konusu olduğunu sanmıştım...Meğer olay farklıymış...Adamın evine giren çinlinin çocuğa yaptığı şaka gerçekten sağlamdı : )..Filmde gerilim ve gizem arıyorsanız,bulacaksınız..Güzeldi..10 üzerinden 8
flo-t-a
flo-t-a

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
arkdşlar bana bu filmin müziklerini bulmamda yardımcı olurmusunuz
wolvarine
wolvarine

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
gayet başarılı film... yer yer sıkılmalar olsa da... ancak asil konuya giriş biras gec olmus gibi...
dory13
dory13

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bence gayet başarılı bir gerilim filmiydi.. Shia LaBeouf olağanüstüydü.! Ben izlerken çok keyif aldım,heyecan verici bir filmdi tavsiye ederim..
k1nkkonk
k1nkkonk

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
filmin başındaki kazanın sebebi öndeki araba değilmiydi sanki kaza yaptırmaya çalışıyormuş gibi aniden döndü ve çocuğu babası kazada öldü ben hep filmde bu olay üstüne gidicek sandım ama bişe olmadı çocuk hatalı ve ruhsal çöküntü yaşıyor üzerine kurulmuş meğer
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Arşivimede ekledim bu filmi İçinde komedi aksion macera gerilim ve korkuyu bir arada barındıran nadir filmlerden izleyince bişey kaybetmezsiniz 10/8
ibrahimarcay
ibrahimarcay

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Bence vasat bir filmdi ama yinede izlenebilir.Yalnız,Kyle isimli karakterin nasıl oluyorda katilin elinden kurtulduğuna dair bir açıklık yok.Filmin tek mantık hatası buydu.6/10
nka626060
nka626060

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bence güzel bir film sıkılmadan zevkle izleyebileceginiz bir yapıt...
Ilknur K
Ilknur K

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Film izlemeye değer. ama gerilim adına pek bişey yok. sadece sonlara doğru hareketlilik kazanıyor. ama sıkmayan bir film. 10/7
figengs
figengs

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
bence hoş bi filmdi,açıkcası beklediimden iyi çıktı..filmn başlarında gerilim yok ama izlettiriyo kendini ynede..son yarım saati gerilim açısından daha başarılı bence..10/7