10/6 verdim ben. Bence çok da harika bir film değil bu. Bazen gerildiğim, bazen güldüğüm doğru ama kopukluklar hissettim filmde. belki de orjinal dili ve ingilizce altyazı ile izlediğimden, altyazıyı düşünürken sahneleri kaçırdım... bilemiyorum.konusu çok değişik ilerliyordu ama. klasik değildi. aynı film içinde birçok ayrı film varmış gibiydi. o yönüyle diğer yapımlardan farklı. ;)
İzlerken birçok duyguyu bir arada yaşatabilen, oldukça sürükleyici sağlam bir yapım. Oyuncuların performansı, müzikler ve senaryo tam anlamıyla dört dörtlük. Son zamanlarda çekilen en başarılı filmlerden biri.
film mukemmel tek kelimeyle amerikada ilk dvd ye ilk ciktiginda izlemistim.muzikler ve oyunculuklar on numara.ilk kaza sahnesinden itibaren kendini izletmeye basliyor film...
Değişik bir konu ucuz ama kaliteli bir yapım. Fantastik gerilim gençlik komedi çok iyi olsada bire bir konuşmalar zayıf.Telefon müzikleri ve filmde çalınan şarkılar çok iyi. Günümüz gençliğinin sosyal hayatı filme iyi yansıyılmış 7.8
Çok fazla bir beklentiye girmeden izleyebileceğiniz bir gerilim diyebilirim. Aslında gerilim yakıştırması ne kadar doğru bilemiyorum. Çünkü filmde hissettiğiniz gerilimden ziyade merak duygusu. Genç oyuncu kadrosuyla güzel 2 saat geçirtiyor.
Çok çok güzel bir film. Filmin başları biraz dramatik...sonra çok eğlenceli ve komik sahneler...biraz aşk...sonlara doğru çok iyi bir gerilime dönüşüyor. Kesinlikle izlemeye değer. 8/10
Filmin başlarında Kale ev temizliği yaparken çalan müzik nedir, bilen söylesin lütfen:S
izlemeye deger bir film. ben baya gerildim acikcasi. ozellikle son bolumlerde film iyice hareketleniyor. benzer senaryolar yok degil ama yine de iyi vakit gecirebileceginiz bir film. 8/10
hoş wakit geçirmek için izlenilick hoş bi film.ancak ben filmn başrolündeki shia LaBeoufün torpilli bi oyuncu olduğunu düşünmeye başladım hep yapımcının spielberg olduğu filmlerde oynuyor spielberg dayısı mıdır nedir:)
hollywood un altin cocugu shia labeoufun basrolünü oynadigi basit bir film gibi görünen ancak özünde gayet güzel bir film... izlemek icin karsisina gecerseniz sıkılmayacagınızı garanti edebilirim... 10/9