bence fazla film izlemeyenler bu filmi beğenmiş!çok klasik bir film.puanı görünce güzel bişey zannetmiştim ama hiç şaşırdığım sahnesi olmadığı gibi klasik ve sıradan olmadığı konusunda da şaşırtmadı..10/6
Hayatımdaki en güzel filmlerden biri..Başlarda pek gerilim olmayıp komedi olması da biraz hoşuma gitti desem yalan olmaz :) Ama film gittikçe güzelleşiyor ve heyecan artıyor ( tempo geliyor yani) Hele sonu süper 10/9
Baştan monoton bir giriş yapan film, ilerledikçe kendisinden pek de beklenmeyen bir performans artışıyla önemli bir gerilim filmi kimliği kazanıyor. Vaktinizi boşa harcamayacağınız, heyecanlı ve sürükleyici olan başarılı bir gerilim. Film, ismine yakışır bir biçimde " KUŞKU " konusunu iyi işliyor. Yeşil Yoldan ve Matrixden tanıdıklar görmek de hoş bir sürprizdi. Alfred Hitckok un ünlü " Arka Pencere " sinin de modern bir versiyonu kabul edilen film seyredilecekler listesinde mutlaka olmalı.
son zamanlarda seyrettiğim en iyi gerilim filmlerinden biri disturbia..finale doğru Heyecan giderek artıyor ve gerilim adeta sizi koltuğunuza çiviliyor.Alfred Hitchcock’un arka pencere filminede bir saygı duruşu niteliğinde.kaçırmayın..
normal başlıyor ama giderek daha karışık daha olaylı ve de daha gerilimli hale dönüşmeye başlıyor.kafanız karışıyor ve ne olduğunu daha çok merak ediyorsun.bir an ne olduğunu atlamadan izliyorsunuz.güzel film .izlenmesi gereken bir film denilebilir...
çok güzel bir film.tabi başları heyecanlı değil ama diyaloglar müthiş ayarlanmış bu yüzden zaman çok çabuk geçiyor.çok sürükleyici bir film.kesinlikle kaçırmayın.bayıldım.
tmm film çok sürükleyici deil..yarısında sıkılabiliyosunuz bile..ama finale yakın sahneleri güzell olmuş.filmin geneline bakarsak ben çok ii bulmadım..ama çokta kötü deildi..
Klasik sinema izleyicisi Disturbia (Şüphe) tarzı slasher (gençlik) filmlerini genelde önyargı ile izliyor ve değerlendirmelerinde bu tarz filmleri genelde beğenmediklerini ifade ediyorlar.Fakat bence günümüz sinemasında gençlik filmleri artık yeni bir tür(gerilim-macera-komedi vb...) olarak algılanmalı.Bende değerlendirmemi bu türü dikkate alarak yapmak istiyorum;Sonuç olarak izlediğim en iyi 10 slasher’dan biri,DJ Caruso seri katil filmlerine yabancı ir yönetmen değil (bkz Taking Lives)Herkes sıkılmadan seyredebilir,oldukça başarılı olmuş..10/8
Filim güzel sürükleyici ama kaliteli bir film olarak göremedim doğrusu.Bana moonlight security adlı (98 USA yapımı) diziyi örnek almışlar ve evirip çevirip önümüze koymuşlar gibi geldi.
arkadaşlar bu filmde gerçekten geriliyorsunuz çok sürükleyici ve kesikler yok filmde güzel ve zeki bir senaryo bence başyapıt değil ama gerçekten lezzetli bir film
Bence film izlenmeye değecek bir film. Eleştirilere kulak asmadan izlemek gerekir diye düşünüyorum. En azından koltuğa oturdunmu yapıştıran cinsten ve sürekli az sonra ne olacak diye düşünmemizi sağlayan bir yapım mutlaka izleyin. Artı olarak çocuk çok iyi bir performans çiziyor.