milenium soslu bir rear window vakası bence, eve mahkum bir erkek izole ve etrafı izliyor dürbünle.. ama sos olarak digital kameralar, online kayıtlar biligsayarlar mms ve cep telefonlarıyla süslenmiş. ve katilin yakınlaştırdığı kadın ve erkek.. ben çok fazla alfredo tınısı aldım filmden. filmse bence orta halliydi...
Bence vasat bir filmdi ama yinede izlenebilir.Yalnız,Kyle isimli karakterin nasıl oluyorda katilin elinden kurtulduğuna dair bir açıklık yok.Filmin tek mantık hatası buydu.6/10
Çok fazla bir beklentiye girmeden izleyebileceğiniz bir gerilim diyebilirim. Aslında gerilim yakıştırması ne kadar doğru bilemiyorum. Çünkü filmde hissettiğiniz gerilimden ziyade merak duygusu. Genç oyuncu kadrosuyla güzel 2 saat geçirtiyor.
Dönemine göre başarılı olsa da şu anda izlediğimde birçok eksik görüyorum. İşlenen aşk konusu tamamen temelsiz bir yapıysa sahip. Adamın röntgenciden sevgiliye dönmesi çok hızlı oldu. Katilin ansızın görülüğ havalı takılmaya çalışması felan. Absürd bir tarzda idi.
Sıradan bir gençlik filmi gibi başlayıp son yirmi dakikasına kadar daha önce görmediğimiz hiç bir şeyi olmayan bir gerilim ’’Disturbia’’.Olanca sıradanlığından bu son yirmi dakikası sayesinde bir nebze de olsa sıyrılmayı başarıyor.D.J.Caruso ’’Taking Lives’’tan sonra çok daha iyi olabilecek bir projeyi yine harcamış görünüyor.Bu gidişle ikinci bir Paul W.S.Anderson olması muhtemel.
10/6 verdim ben. Bence çok da harika bir film değil bu. Bazen gerildiğim, bazen güldüğüm doğru ama kopukluklar hissettim filmde. belki de orjinal dili ve ingilizce altyazı ile izlediğimden, altyazıyı düşünürken sahneleri kaçırdım... bilemiyorum.konusu çok değişik ilerliyordu ama. klasik değildi. aynı film içinde birçok ayrı film varmış gibiydi. o yönüyle diğer yapımlardan farklı. ;)