Zengin bir yaşamdan tam aksine savruluş, özellikle normal bir düzen dışında yaşayan bir genç için çok sakıncalı olabilir. Micheal ve annesi son derece varlıklı bir adamla birlikte yaşarlarken ayrılıkla beraber bir kenar mahalleye düşer yolları.Micheal aynı zamanda annesi ile de doğru bir iletişim kuramamaktır. Öte yandan okul ortamında da sorunlar yaşar. Çeteleşmiş bir grup öğrenci onu baskı altına alır. Micheal tüm bunlardan kurtulmak isteği ile bambaşka bir yöne kanalize olur. Suç dünyası onu beklemektedir.
1:50
Orda ki türk çocuklarından bazılarının çete olması ve suç işlemesi neden türkleri kötülemiş olsun ki bütün türkler çeteci mesaını vermiyor ki !! aileleri tarafından yeterli sevgiyi,ilgiyi görmiyen çoğu çocuk suç işleyebilir bu sadece türkleremi özgü ?? sahip çıkın mesajını almıyorsunuz ama türkleri kötülüyor mesajını direk alıyorsunuz enteresan.
filmdeki çete reisi türk değil bi kere arap !!! film de fena değil ayrıca... izlenebilir...
tamam film çok iyi değil belki ama yinede izlenebilir,sıkmıyo. 5/10
çok dandik bir film
Ülke
Almanya
Dağıtımcı
-
Yapım yılı
2006
Metraj
uzun metrajlı film
İlginç Detaylar
-
Bütçe
-
Dil
Almanca
Görüntü formatı
35mm
Renk
Renkli
Ses formatı
Dolby SRD
Yapım formatı
1.85 : 1
Viza numarası
-
Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2006, En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2006.