Not: Seni Seviyorum
4,2

nelinsev
nelinsev

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
izlerken aglatabilen ve insana uzun uzun aşkı düşündüren bi film..
filmi izledikten sonra eger hayatınızda biri varsa onu arayıp iyiki seni seviyorum dedirtebilen bi film..
aşkla dolu,güzel bi film...:)
montana-2
montana-2

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
Duygusal-Komedi tarzı birşey yapmaya çalışmışlar ama ne duygusal olmuş ne de komedi.. Ne güldürüyor, ne de adamakıllı hüzünlendiriyor.. Aslında senaryosuna bakınca iyi bir filmle karşılaşacağımı umuyordum ama beni tatmin etmedi kısacası..
everestt-00
everestt-00

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
ehtıyarlar sız körmusunuz görüntu yonetmenı mikrofonu gözunuze gözunuze sokuyor... flimde şemsıyeler acılıp kapanıyor kameralar dolasıyor... süper film bu mu? kurguya gelınce denılcek bırsey yok gercekten guzelmıs farklı bır konusu var ama dedığım gıbı göruntu yönetmenı resmen bızle dalga gecmıs
bugraozan88
bugraozan88

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
fılm süperdı tum aşıklara tavsıye ederım kız arkadasımla süper vakıt gecrdık :)
basak-kor-85
basak-kor-85

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi sewgilim yanımdaydı ama asla onu kayıp etmeye gücümün olmadığını anladım tutamadım kendimi ağladım güzel bence kaçırmayın üzülürsünüz
bbuzkalpli
bbuzkalpli

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
bence cok güzel bir filmde romantk komdlk göremedm arkdslarn söylediqi gibi komedi yok yani.. film bnce çok harika kurgusu .. gerry de harıkaa..:)
yapayzeka
yapayzeka

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ben daha güsel bir film bekliyordum ya da süpriz bir son, filin süresi böyle bir film için cok uzundu, bi yerden sonra artık bitse diye bekledim.Daha iyi bir film bekliyordum, ama ask yinede gusel anlatılmıs denilebilir sadece.
ozge-baday06
ozge-baday06

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Muhteşem bir filmdi..Herkese aynı anda aynı duyguları tattırmak her filmin harcı değildir,ama bu film öyle bir filmdi.Hatta öaellikle sevgiliniz varsa beraber izleyin derim..Çıkarken birbirinize daha sıkı sarılacağınıza emin olabilirsiniz..
hhnde
hhnde

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film harikaydı.. ayrıca kitabını da okudum ve daha da çok beğendim herkese tavsiye ederim gerçekten çok güzel
burcu-tuna
burcu-tuna

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Hiç beğenmedim filmi gerçi ilk yarıdan sonrası idare ederdi ama başlarda acayip sıkıldım.
baris60
baris60

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Kötü film değil ama beğendiğim de söylenemez. Bazı noktalarda sıkıcı olduğunu söyleyebilirim.
peaceful1980
peaceful1980

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
güzel bir konu akılda kalıcı mesajları hayatın hiç ummadığın bir anda sona erebileceği ve hayata sıkısıkıya bağlanmak gerektiği hayallerinizden asla vazgeçmeyin.
duygusallık çok fazla.
normal bir film ama keyifli kahkaha attığım sahneler de olmadı değil
deryags88
deryags88

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bugun izledim ve basladıgı andan sonunu kadar hiç durmadan agladım.
son zamanlarda bu kadar güzel bi ask filmi izlememiştim.
Herkese siddetle tavsiye ederim...
anil-turker
anil-turker

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmi bende vizyona girmeden izleme şansına sahip olanlardanım:) kesinlikle aşkınızla gitmeniz gereken bir film. aşkınız aşık olduğunuz kişiyle... yanınızdakinin kıymetini daha fazla bileceğiniz, zamanı daha güzel değerlendirmenizi sağlayacak bir film. güzel bir aşk hikayesi güldüğünüz yada ağladığınız sahneler var keyifle izlenecek bir film bence...