Not: Seni Seviyorum
4,2

nemos1980
nemos1980

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
aylar belki de birkaç yıl oldu bu mantıkta bu etkileyicilikte bir film görmeyeli.gerçekten çok hoştu gülelim mi ağlayalım mı bilemedik.bir sevginin hem duygusal hem traji komik hayat hikayesi insanların gündelik hayat içindeki çekişmelerinin aslında varolan ve hissettiğimiz tüm o güzel duygualrı nasıl köreltmeye çalıştığını buna rağmen yine de görmek isteyenler için hayatın ne kadar güzelliklerle dolu olduğunu anlatan bir film.ben şahsen çok hoşlandım ve mutlaka film arşivime ekleyeceğim.eğer romantizmi ve hayatın gerçeklerini başaklarının hayatında görmek isteyipte dersler çıkartacaksanız bence 10 numara
bewhy-2
bewhy-2

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
hüzünlü bir film ama yine mutlu oluyorsunuz izlerken.. gözleridoluyor insanın ama yüzünde bir tebessüm bırakıyor yine de. Çok güzel bir filmdi.. Ben yalnız izledim ama sevgili ile izlenirse daha etkili olabilir.
judge980
judge980

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
Uzun zamandır izlediğim en iyi duygusal filmlerden biriydi. Etkileyici, sürekleyici ve farklı bir senaryoydu. Oyunculuklarda sade ve başarılıydı.
svd16
svd16

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
çook güseldi sevgilimle keyifle izledikkk
ugur-ozevin
ugur-ozevin

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
dram filmlerinde gözleri dolan bi tip olarak bu filmden fazla birşey beklemişim:)yani adam öldü kadının çok çok kötü bi durumda olmasını falan bekliyodum...bu film biraz daha romantik kaçmış açıkçası:) ama şunuda belirteyim izlediğim en iyi romantik komedi filmlerinden biri hatta 3 en iyi romantik filmden biri..film gerçekten sıcacık bi atmosfer yaratıyo karanlık sinema salonunda..hilary swank süper bi oyuncu ve çok tatlı,filme çok yakışmış..beklediğim gibi değil demiştim fakat bazı sahnelerde dram konusu gerçektende çok çok iyi biçimde işlenmiş;özellikle hollynin telefonu çaldırarak eşinin sesini dinlediği sahne olağanüstü güzellikteydi..dram diye gittiğim için puanım 10/7 fakat kendi türünde bence 10/11:) herkez izlemeli....
nil-nil
nil-nil

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Hoş bir romantik-komedi etkilyeci biçimde anlatılmış.Aşk-sevgi ve sadakat üzerine duygulu ve güzel bir film.
neon02
neon02

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
evettt kız arkadaşımla izlediğim nasıl acaba dediğim ama film çıkışında hala etkısınde kaldıgım bır süper yapıttı. :)
gskaltay
gskaltay

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en güzel romantik film mutlaka izlenmeli...
1-perikizi
1-perikizi

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle süper bi flim başka ne diyebilirim
korcane
korcane

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bence harika bir film gulerken aniden huzunlendıgınız keyifli bir romantık komedi-hilary i hiç bole bir rolde gormemiştim ama cok da ii oynamış bence aşka dair film verdıgı mesajlarla cok etkılıor ınsanı..gorulmeye deger bir fılm..
echiscarinata
echiscarinata

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
aşk..aşk..aşk..sizi alıp o genç o çocuk o saf duyguların yaşandığı anlara götürecek..kimi an yaşlar boşalacak gözünüzden kimi an tebessüm inceden..kimi an kalite espirilerle kahkaha ama sonuçta aşkı bir kez daha özleyecek yeniden aşk isteyeceksiniz...yanınızda sevgiliniz varsa ona taa en içten gelen sevgiyle sarılacak..seni seviyorum diyeceksiniz...aşkı tanıyanlar kaçırmayın bu filmi
berkut-2
berkut-2

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Romantizm ve komediyi güzel dengeleyen bir aşk hikayesi.Hikaye biraz daha melankolik olsa bence daha hoş olurmuş.Tam gözümüz yaşarırken birden gülümsemek güzel ama insan biraz daha romantizmi istiyor.
darla78
darla78

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
uzun zmndır yorum yazmıodum ama bu filme tepkisiz kalamicam..islediğim en iyi aşk filmiydi diyebilirim ki favorım "A lot Like Love" dı...kalbinde yarası olanlar islemekte acele etmesin feci etkiliyor çnk..yine de herkese şiddetle tavisye ediyorum. hilary swank i böyle bir karakterle hiç özdeşleştiremezdim izleyince inanılmaz samimi buldum ayrıca gerry rolündeki başrol aktöre söylenecek laf yok :P
elif-sa
elif-sa

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film muhteşem 2. ye gitmeyi düşünüyorum sakın kaçırmayın gidin verdiğiniz paraya acımayacaksınız emin olun
yigit-ersin
yigit-ersin

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
romantizmin yanına hafif hafif serpiştirilen komedi...filmin konusu gerçekten çok güsel ve yalnızlık duygusu iyi aktarılmış.. izlemenizi tavsiye ederim ... 8/10