secilatalayy
16 Haziran 2011 tarihinde eklendi
ilk sahnesinden itibaren ağlatmaya başlayan bir film 4 defa izledim tekrar izlerim. bu film bence kötü hiçbir yorumu hak etmiyor. bazı erkekler için sıkıcı olabilir ama film sonuçta bir erkeğin bir kadına olan aşkını anlatıyor.
Swank ve butler çok uyumlu ve başarılılar bence.. film de gayet samimi ve etkili.. yaklaşık 3 yıl önce izlediğim bu film bence en iyi romantik filmlerden biri..
Yorumlara aldırmadan herkesin film zevkinin farklı olduğunu düşünerek ve de özellikle romantik filmlerden hoşlanıyorsanız izleyin kaçırmayın.. aşk sevgi adına yaşanmışlığınız da varsa tamamdır zaten :) The Notebook tarzı filmler gibi sonunun daha filmin başından tahmin edilebileceği son derece klişe konusu olan bir aşk filmi değil en azından ;)
hayatımda şimdiye kadar izlediğim en güzel filmdi.zaten oyuncular çok iyiler.film tekrar tekrar izledim ve yine olsa yine izlerim mükemmel bir filmmmmmmmm.hrkeze tavsiye ederim...
Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri diyebilirim.Kesinlikle izlenmesini tavsiye ediyorum.Ayrıca ilerde bir İrlanda turu yapmaya da kara verdim :D:D