JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
11 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Öyle özellikle ağlatmak için yapılmış gibi durmuyor.Ama tatlı bir naifliği var.Çiftlerden ziyade kadınlar için çekilmiş gibi zaman zaman.Kadınların ruh halleri ve birbiriyleriyle olan ilişkilerine yöneldiği bölümler Butler'ın ekrandan birdenbire kaybolduğu anları filmin.''P.S. I Love You'' için''unutulmaz'' demek zor ama izlemeye değer.
ben daha güsel bir film bekliyordum ya da süpriz bir son, filin süresi böyle bir film için cok uzundu, bi yerden sonra artık bitse diye bekledim.Daha iyi bir film bekliyordum, ama ask yinede gusel anlatılmıs denilebilir sadece.
adını sürekli duyduğum fakat yeni izleme fırsatı bulduğum ve izlediğime pişman olmadığım çok ama çok duygusal benim tabirimle içli :) bir filmdi gerçekten izlemeye değer bir film kesinlikle izlenmeli...
film beklentimi karşılamadı. hilary swank iyi bir performans sergiliyememiş ve buna rağmen karşısındaki oyuncu ara ara gözüksede performansı gerçekten iyiydi. ben filme 5/10 verdim.
Romantik filimleri seven biri olarak bu filmi pek etkileyici bulmadığımı söylemeliyim.Orta karar bir filimdi.Aldığı puana şaşırdım.Bence çok fazla.Filmin kalitesi ile orantılı değil.Bu film 8.5 ederse İngiliz Hasta yada Nothing Hill gibi romantik filmler 25.00 yada 30.00 puan yapar heralde.
güzel bir konu akılda kalıcı mesajları hayatın hiç ummadığın bir anda sona erebileceği ve hayata sıkısıkıya bağlanmak gerektiği hayallerinizden asla vazgeçmeyin. duygusallık çok fazla. normal bir film ama keyifli kahkaha attığım sahneler de olmadı değil
çok güzel bir filmdi sewgilim yanımdaydı ama asla onu kayıp etmeye gücümün olmadığını anladım tutamadım kendimi ağladım güzel bence kaçırmayın üzülürsünüz