Aslıhan Gayyurhan
11 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Batman 2005 te Michael Keaton la dönüyor sanırım.İlk Batmandı ve çokta karizmatik Ya hakkaten Batman rolü için en uygun kişiydi. Tekrar ediyorum... Batman ı seviyorum........
serinin gelmiş geçmiş en berbat yapımı.aklımda tek kalan uma thurman'ın performans idi.zehirli sarmaşık rolü ona çok yakışmıştı.clooney ise vasatı altında bir performans sergiliyor.
bir çizgi roman uyarlaması bu kadar kötü olabilir herhalde. Schumacher, elindeki son derece cezbedici kadroyu sonuna kadar harcarken oyuncular da bu konuda ona yardım etmeyi ihmal etmemişler... Oldukça sıkıcı ve itici bir film 'BAtman ve Robin'. Kesinlikle uzak durulması gereken serinin en kötü filmi.
Bu filmde güzeldi ama Schwarzenegger i ilk kez böyle bir rolde görüyorum o şaşırtıcıydı belki oyuncular daha iyi oynayabilirlerdi filmde bişeyler kopuk sanki ama herşeye rağmen sahneelr mükemmel keyifle izlenir...
En yeni Batman olması açısından teknolojiden nasibini en çok alan film oluyor seride. ancak batman karakterine George Clooney pek iyi durmuyor bence. En yii batman Micheal Keaton.
Arkadaşlar tamam film diğer Batman filmlerine benzemiyor oyunculuk kadro vs açıdan falan o kadar yerden yere vurulucak kadar kötü degil.İzleyenleri kesinlikle tatmin edebilecek bir film.Bu kadar az puanıda kesinlikle haketmiyor.10/7.
Bir filmini sevdiğim bir serinin devam filmleri hoşuma gider ama bu film rezaletti. Bunlar da Batman'a yardımcı yetiştiremiyorlar.Batgirl, Robin.Batgirl filmde olmasaydı daha iyi olurdu. Ayroca film insanı sarmıyor iki üç hafta önce Tv 8'de verdiler ama oturup izleyemedim.Sıkılıp bunaldım ve bence George Bruce rolüne uymamış.
batmani çok sıradan hale getiren bir film..batman içinde bir çok sırrı barındıran bi yumaktır adeta..onu sıradan, ortaklarını olan bir hale büründümek bence yanlış..öte yandan gotham şehrinin mistik havasını vermekte çok önemli..bence en kötü batman serisi..en iyi tabiki tim burtonlu ilk iki seri..çünkü bu filmlerde batmanın karakter tahlili çok iyi yapılmıştı..bunda micheal keatonda çok etkiliydi