Halloween
3,2

nietzsche00
nietzsche00

13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Michael Myers cocukluk yıllarını oynayan çocuk aktör rollünü hakkıyla vermiş.Yanlız filmde birçok mantıksızlık var ,hastanede kaçma sahnesini hiç beyenmedim ,adam elni kolunu sallaya sallaya akıl hastanesinden cıkıyor.çok çok daha farklı olmalıydı orası .
Küçücük kasabada dev gibi bir insan nasıl farkedilmez,günümüzde kaç insan yüzüne maske takarak dolasır sokaklarda ve insanları takip eder hiç kimse mi şüphlenmez bundan, dev gibi micheal myers hastaneden kactıktan saatlerce sonra farkediliyor ,ufakcık cocuk bir akıl hastanesinden nasıl o derece büyür ve gelişir bunu her allahın günü dana etiyle filan mı beslediler acaba sorusu gelir insanın aklına :) en az 10 defa vuruluyor ve hala yaşıyor mübarek malkocoğlu sanki .Filmin isminin hatrına 10/5alır ancak.Çok çok daaha farklı olmalıydı .Kötü.
pirireis16
pirireis16

30 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Klasik bir görüntüden öte geçemedi film izlerken.herşey çok sıradandı.beklentiye girmeden izlenebilir ama bir şey bırakmıyor sonunda..
devilbooy
devilbooy

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Burada görüyorumki korku filmlerinden anlayan baya bi arkadaş var!!!benim merak ettiğim bu arkadaşların hangi korku filmlerini beğendikleri.Rob Zombie'li bir yönetim ve Michael Myers'ın dönüşünün olduğu bir filmi vasat bulan zihniyetin korku filmi izleyicisi olduğunada inanmıyorum.Bu film sadece 2 haftada 60 milyon dolar hasılat yaptı abd'de..adamlar olaya michael myers'ın dönüşü olarak bakıyorlar o kadar fanı var..birde lütfen 1978 yapımı halloween filmiyle bu filmi kıyaslamayalım çünkü o dönemki film bir efsane bu ise o filmin bir yeniden çekim denemesi..izleyelim keyfini çıkaralım bu kadar basit..
polair
polair

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu ne saçmalık gayet zamanımı kaybettiğime yanıyorum ardından film izlettirdi bana bu tatminsizlil sank Porno film izledim herkes sevişiyor ve ölüyor karma karışık bir olay ve ne ses efekti ne bir mana ne bir amaç saçmalık bu film...
muena
muena

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Durup dururken öldürüyor insanları.Psikopat da olsa cinayetlerinin derininde bir neden olmaı bunu iyi yansıtamamışlar.Ayrıca başka zaman sinek öle her yeri polis kaplar burda 100 kişi ölüyor bir tane polis yok
lapitus-99
lapitus-99

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izledm de vasat cidden zamana yazık :( 10/3
hulusikara87
hulusikara87

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
john carpenter ve jamie lee jurtis filmi terketti film iyice sarpa sardı ama yinede seri ister100 e kadar uzasın razıyım ama gönül isterki jamie lee ve john carpenter ve dr loomis i oynayan abimiz filme geri dönselerde adam gibi bişi yapsalar
bakalım bu rob zombie diye bil isim dönüyo ortalarda filmin kadrosu falanda iyimiş inşallah güzel bişey olur
birde bu serinin 3 üncü filminden hiçbirşey anlamadım ben bu filmi çevirirken adamlar hiçmi utanmadı ya :) walla film bence seriden çıkartılmalı yani eski senaryo ile hiçmi bağlantısı olmaz ya film de ne dr loomis var hadi onu geçtik michael myers bile yok insanların parasını sömürmek için yapılan bir film
john carpenter filmi bırakmasaydı keşke durum böyle olmazdı
bu arada dr loomisi otomatik portakal filminin başrol oyuncusu oynuyomuş sanırım o da iyi ama keşke karakteri hiç değiştirmeselerdi ya tanıdık kimse olmayınca filmde insan bi soğuk bakıyo filme
neyse içimi iyice döktüm walla umarım dediğim gibi bir gün jamie lee ve john carpenter tekrar bi halloween yaparlar
furkancit
furkancit

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
yaaa iyi bir gerilim filmi diyebilirim ama korku asla
neco-2000
neco-2000

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ne bılıym ya..pek hosuma gıtmedı..

cok sıkıldım..testere bu fılmden 10 kat daha ıyıdır umarım :)
erjohn-3210
erjohn-3210

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu arada...Alan Smithee diye bir yönetmen wardır.ama bu yönetmen basit t.v. filmleri ve filmler yönetmektedir.Halloween'in de yönetmeni Rob Zombie dir..
effendy75
effendy75

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
korku filmlerini severim ama aynı şeyleri izlemekten de sıkılmaya başladım artık...Halloween 216...jason geri döndü..bu kaçıncı geri dönüşü yaw?!
gokselarali
gokselarali

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Gereksiz saçma bir film.Ölüp ölüp dirilen bir adam izlemek istiyorsanız izleyen.
tec07
tec07

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
michael myers ın ne zmn ölücegini düşünmeden edemiorum. sırf bu yüzden filmi de merakla beklioyrum.
crazy-th
crazy-th

23 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ya film doğum günümde girdi bizimkiler beni bu filme doğumgünü hediyesi olarak götürebilirlerdi ama gitmedik ya fragmanı bile güzel
spymaster37
spymaster37

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Ben cidden merakla bekliyorum.. bir korku filmi olarak bekleneni veren bi konu ele alınmış ve cıvıtılmazsa gayet de kaliteli bi devam filmi ortaya çıkabilir..
filme ilk gidenlerden biri olucam inşallah:)