Halloween
3,2

korcane
korcane

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ilk halloween o döneme göre cok ii bir filmdi fakat 2000 li yıllarda rob zombie resmen fılm oyle degıl boyle yapılır demiş ve gercekten cok basarılı bir fılm yaratmış bence..ilkinde hızla gelışen olayları bu filmde daha detaylı ve guzel anlatmış--mıchael myers ın neden bu kadar vahşi ve sorunlu oldugunu cok guzel işlemiş ..ilkindekı konu butunlugu dısında hersey degısık fılmde fınali dahil..ama bence gayet ii olmuş bu fılm..
jamesbond-2
jamesbond-2

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bende büyük bir merakla izledim öncelikle oyuncular daha yetenekli olabilirmiş onun dışında keşke zombie kendinden birşeyler katsaymış filme hep aynı şeyler.Ama müzikler ve gerilim çok iyiydi gerçi son cinayetlerde sıkmaya başladı ama olsun.Bence orjinali kadar olmasada iyi bir yapım ama artık yeniden çevrim yapmasınlar bence.8/10
kanserkis
kanserkis

23 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu arada maske de çok iyi olmuş bu sefer ve michael i hiç daha önce böle devasa birisi oynamamıştı.Tamam hep çok güçlüydü ama bu kadar iri değildi.Ama bu irilik onu daha korkunç kılmış.
kemerlee
kemerlee

11 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
John Carpentarın başlattığı bir çok kişiye göre bir korku başyapıtı olarak sayılan Korku bayramının yarım düzüneyi geçen filmleriyle artık sulandırıldığı bir dönemde ilk filmin öncesine dönüp bir canavarın nasıl doğduğunu resmeden psikolojik yaklaşımıyla taktir toplayan çok kaliteli bir korku filmi.Zombienin bu filmi ne kadar başarılıysa arkasından gelen filmde o derece kötü.Bu yüzden sadece bunu seğredin seriyi burda en güzel şekliyle bitirin derim ben.
erol-star
erol-star

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar flim son derece iyi korku severlerin kaçırmaması gereken bir çalışma olmuş.rob kendi yorumunu kendi bakış acısı ortaya koyarak çekmiş flimi ne yapsın yanı eskisinin aynınımı çeksin hem böyle tekrar yapıplar o dönemi yakalayamamış arkadaşlar için gayet iyi 7/10
PyRo-34
PyRo-34

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Myers dönüyor saklancak bi yer bulun :P
BLACKANGELS
BLACKANGELS

17 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Halloween

Hepimizin hayatında korkunun tadına vardığımız bir seyirlik film olmuştur işte bu seride benim o tadı aldığım bir tat acıda olsa her tat ayrı bir haz verir.
yoda3-2
yoda3-2

26 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Rob Zombie'nin yeni Halloween filminde Dr.Loomis rolünde Stanley Kubrick'in Otomatik Portakal filminin efsanevi oyuncusu Malcolm McDowell var.
santiago17
santiago17

2 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bence gayet başarılı bir film.Filmin testereyle hiç bir alakası yok.Bu filmin belli bir konusu war.Bence en iyi korku filmlerinin içinde.Seri inşallah böle devam eder..
hulusikara87
hulusikara87

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
john carpenter ve jamie lee jurtis filmi terketti film iyice sarpa sardı ama yinede seri ister100 e kadar uzasın razıyım ama gönül isterki jamie lee ve john carpenter ve dr loomis i oynayan abimiz filme geri dönselerde adam gibi bişi yapsalar
bakalım bu rob zombie diye bil isim dönüyo ortalarda filmin kadrosu falanda iyimiş inşallah güzel bişey olur
birde bu serinin 3 üncü filminden hiçbirşey anlamadım ben bu filmi çevirirken adamlar hiçmi utanmadı ya :) walla film bence seriden çıkartılmalı yani eski senaryo ile hiçmi bağlantısı olmaz ya film de ne dr loomis var hadi onu geçtik michael myers bile yok insanların parasını sömürmek için yapılan bir film
john carpenter filmi bırakmasaydı keşke durum böyle olmazdı
bu arada dr loomisi otomatik portakal filminin başrol oyuncusu oynuyomuş sanırım o da iyi ama keşke karakteri hiç değiştirmeselerdi ya tanıdık kimse olmayınca filmde insan bi soğuk bakıyo filme
neyse içimi iyice döktüm walla umarım dediğim gibi bir gün jamie lee ve john carpenter tekrar bi halloween yaparlar
crazy-th
crazy-th

23 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ya film doğum günümde girdi bizimkiler beni bu filme doğumgünü hediyesi olarak götürebilirlerdi ama gitmedik ya fragmanı bile güzel
spymaster37
spymaster37

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Ben cidden merakla bekliyorum.. bir korku filmi olarak bekleneni veren bi konu ele alınmış ve cıvıtılmazsa gayet de kaliteli bi devam filmi ortaya çıkabilir..
filme ilk gidenlerden biri olucam inşallah:)
erol2360
erol2360

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu zaman kadar gerçekten ama gerçekten izlemiş oldugum ve korkutucu olan tek filim diyebilicegim bir filim ben kesinlikle çok seçici sinema yapım var her filimie gitmem buna gitmenizi kesinlikle isterim kaçırısanız yazık olur süper ötesi korkutucu filim sıkılma denen bişi yok hep heyecan hep merak ediyorsunuz süper süper süper
theshadowofdeath-84
theshadowofdeath-84

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Ben halloween filmlerinin hepsini izlemiş biri olarak artık sıkıldım yetmez mi sizcede,bir yıllar öncesine gittiler bi bugüne geldiler,yaşlandırdılar,öldürüp daha sonra defalarca canlandırdılar dünyanın yarısını öldürdü myers.Dünya sinemasına böyle bir krakter soktuğu için Rob Zombıe teşekkür ederim;fakat artık yetmez mi?
emrecelikkol
emrecelikkol

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence çok harika bir film değil ama izlenmiycek bir film de değil konu çok hızlı gelişiyor çok hızlı bitiyor filmin yarım saatte bittiğini sanıyorsunuz bence rob zombi filmlerini sevenler kesinlikle gitmeli çnk en iyi filmi bu olmuş kanımca