Zor Karar
2,8

mesut115
mesut115

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmin seyri cok güzel ve cok güzel gidişatı var ama sonunu wanted filmine benzetmişler sonunu begenmedim ölmemeliydi bence
Serrcan
Serrcan

28 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Aslında çok acımasızca eleştirmezsek ve nicolasın hatrına dersek izlenebilir bi film.Ama vasat bi film olduğu gerçek ve kötü bi son yok yok izlenebilir filan değil boşverin izlemeyin
filinteerkan
filinteerkan

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi izledim gerçekten kötü bi film olmuş. senaryo çok basit. hiçbir kurgu yok.
Şenyıldız
Şenyıldız

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Nicolas Cageninde kötü filmleri olabiliyormuş bende yeni öğrenmiş oldum. izlemesenizde olur vasat diyebilirim
road-rock
road-rock

22 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Fragmanı bana "Face Off" filmini hatırlattı.
hicolumudusundunmu
hicolumudusundunmu

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
3000 oy ile 5.2 ortalama aldığına göre izlemesek olur diyeceğimiz bir film gibi. Download yapıyorum suan yorumumu aktarıcam ancak ümitli değilim...
oy1131984
oy1131984

20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bu film sadece nicolas cage için izlenir..muhteşem bi filme benziyo..zaten nicolas cage başlı başına muhteşem
dil-lenci
dil-lenci

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bu film sadece Nicolas Cage için bile izlenir.
akbar-alpay
akbar-alpay

17 Eylül 2008 tarihinde eklendi
filmin fragmanını ızledımm ıyı bı yapıma benzıyoo guzel bı senaryosu var bas roldekı adamda yabana atılacak bırı değill ....
h-pural
h-pural

10 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filme benziyor.. Nicolas Cagenin de oynaması filme ayrı bir hava katıyor..