Demirtas
1 Ekim 2010 tarihinde eklendi
N. Cage ve son dönemlerdeki kötü seçimlerinden biri daha. Defalarca filme çekilmiş klasik bir konu. Artık kötü olmak istemeyen kötü adam.. Baştan sona klişelere boğulmuş, vasata bile ulaşamayan bir aksiyon.
Ya nicolas cage iyi hoş da senaryo da iş yok.Klasik bir Aksiyon filmi olmuş.Ama dediğim gibi yönetmen ve oyunculuk kaliteli olmuş.Mesela şu sal gibi bişeyin içinde adama ateş ederken kameranın suyun altından kurşun izlerini göstermesi hoşuma gitti
cage abi yakışmadı bu film sana ya.... oynama böle filmlerde... sen face off, family man, city of angel gibi filmlere yakışıyorsun. biz onlarla tanıdık yüreğimize koyduk seni. böle izlenmeden bıkılacak filmlerde görmek istemiyoruz seni....
filmin artısı nicholas cage...kendi türüne ait film çok.. konu olarak benzerleride çok... daha önce izlediğimiz tarzlara bakarak yorum yaparsam..örnek:suikast çemberi..çok sıkı(cı)bi film sayılmaz..zaman geçirmek için izlenebilir... beklenti fazla olmasın...
Hep aynı tür filmler. Jason Stathamın filmleri de bu tür kurguda. Bi Nicolas Cage bu suikastçı tipinde rol yapmamıştı ama yakışmış kötü durmamış. Film olarakta boş vaktinizde izleyebileceğiniz filmlerden. Sonuda fanteziye kaçmış.