Zor Karar
2,8

white-black1988
white-black1988

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film güzel bazı orjinal sahneleri var ama tek eksiği soundtrackleri kötü olmuş bazı aksiyon sahneleri bile insanı uyutuyor bu yüzden
dreamworks-2
dreamworks-2

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film br japon yapımı olarak gayet iyi fakat rahatsız olduğum durum sürekli karanlık ortamlar kullanılması ve bu ortamlarda high def. kameralar kullanılmaması filmde netlik problemi yaratmış, konu olarak ilginiç bir konu ama tempo sanki biraz düşüktü, nicholas gage in oyunculuğu ve katil soğuk kanlılığı gayet iyi idi. 10 üzerinden 6 veriyorum eğer macera filmi izlemek istiyorsanız farklı bir tadı var, izleyin deneyin derim..
VsP
VsP

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sinemada izlenicek bir film değil beklentileri tam karşılamıyor.
iblisovic
iblisovic

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Şu an vizyonda olan filimlerin içinde kesinlikle sinemada seyredilmesi gereken iki filmden birisi,diğer filminde saw olduğunu düşünüyorum.Verdiğiniz paranın keyfini sonuna kadar çıkartabileceğiniz filimler.
uflis
uflis

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken bir film ama oyyle cokta bişey beklemeyin evde izleyin yani hadi sinemada izliyelim denicek bi film deil helede su an ki türk filmlerine sinemada gitmeden önce :)))
zekiyarar1987
zekiyarar1987

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence izlenebilecek bir film.Sırf nicolas cage için bile izlenebilir.Bi aksiyon filminden ne bekliyorsanız gerçeğin içinde kalarak verilmiş filmde.
lord3000
lord3000

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sıkmadan izlenen ama yinede şahane diyemeyeceğimiz, orta şeker bir Suikast filmi. İşin güzel yanı filmin sıkmaması için(bayan arkadaşlarımızla da seyredebilmemiz için)hayata yönelik unsurlar da işlemişler filmde. Aşk,hayata bakış,değerler,insanlık ve birazda duygusallık vs... Dehşet iki sahne var filmde.Nicholas amcamız kayıkta bir amcamızın elini koparıyor.Sonra kopan eldeki tabancayı alıp adamı öldürüyor.Müthişti.İkincisi havuzda öldürme sahnesi.Çok ilginçti. Canın sıkıldıysa ve parama acımam diyorsanız (çünkü evdede seyredilse aynı etkiyi verir) alıp kafanı vakit geçirmek için gidilebilicek orta şeker bir film işte.
hassler8
hassler8

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sıkıcı bir film olmuş. sırf nicholas cage için gittim ve onun böyle bir filmde nasıl oynadığına hala inananamıyorum.
cronaldo-dark
cronaldo-dark

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
açıkçası bu filme 6-7 arası verildiğini gördüğümde hayalkırıklığına uğradım sadece bunu belirtmek isterim
Turgut T.
Turgut T.

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Nicolas Cage gün geçtikçe kötü film yapmaya devam ediyor. oldukça sıradan ve gereksiz bir film. Benden 2 puan.
can-sunay-33
can-sunay-33

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu filme kötü diyenler bi filmden neler bekliyo anlamış değilim tamam harika değil ama hakkını yemeyin verilen puan bence çok dengesiz. izlemeye değer bi film
darkwolf-2
darkwolf-2

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Sanki aldığı puan az gibi, 7-8 arası bir puanı hakediyor.
yaba68
yaba68

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
harika bir film bravo..
haktan-cenk
haktan-cenk

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
filmin kötü yanları iyi yanlarında oldukça fazla...çok fazla duygu karmaşası yansıtılmış ekran başındakilere,ve buda tam ve yeterli olmamış anlamak için...ama genede sahneleri etkileyici ve çarpıcı çekmişler...izlenebilir
allstar7
allstar7