film br japon yapımı olarak gayet iyi fakat rahatsız olduğum durum sürekli karanlık ortamlar kullanılması ve bu ortamlarda high def. kameralar kullanılmaması filmde netlik problemi yaratmış, konu olarak ilginiç bir konu ama tempo sanki biraz düşüktü, nicholas gage in oyunculuğu ve katil soğuk kanlılığı gayet iyi idi. 10 üzerinden 6 veriyorum eğer macera filmi izlemek istiyorsanız farklı bir tadı var, izleyin deneyin derim..
Şu an vizyonda olan filimlerin içinde kesinlikle sinemada seyredilmesi gereken iki filmden birisi,diğer filminde saw olduğunu düşünüyorum.Verdiğiniz paranın keyfini sonuna kadar çıkartabileceğiniz filimler.
izlenmesi gereken bir film ama oyyle cokta bişey beklemeyin evde izleyin yani hadi sinemada izliyelim denicek bi film deil helede su an ki türk filmlerine sinemada gitmeden önce :)))
Sıkmadan izlenen ama yinede şahane diyemeyeceğimiz, orta şeker bir Suikast filmi. İşin güzel yanı filmin sıkmaması için(bayan arkadaşlarımızla da seyredebilmemiz için)hayata yönelik unsurlar da işlemişler filmde. Aşk,hayata bakış,değerler,insanlık ve birazda duygusallık vs... Dehşet iki sahne var filmde.Nicholas amcamız kayıkta bir amcamızın elini koparıyor.Sonra kopan eldeki tabancayı alıp adamı öldürüyor.Müthişti.İkincisi havuzda öldürme sahnesi.Çok ilginçti. Canın sıkıldıysa ve parama acımam diyorsanız (çünkü evdede seyredilse aynı etkiyi verir) alıp kafanı vakit geçirmek için gidilebilicek orta şeker bir film işte.
bu filme kötü diyenler bi filmden neler bekliyo anlamış değilim tamam harika değil ama hakkını yemeyin verilen puan bence çok dengesiz. izlemeye değer bi film
filmin kötü yanları iyi yanlarında oldukça fazla...çok fazla duygu karmaşası yansıtılmış ekran başındakilere,ve buda tam ve yeterli olmamış anlamak için...ama genede sahneleri etkileyici ve çarpıcı çekmişler...izlenebilir