JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
29 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Ortalamanın üzerine çıkan tam bir sürpriz bu film.Rolüne kelimenin tam anlamıyla ''cuk'' oturan Dylan Walsh'dan oyuncu seçimine ve yönetmenin gerilimi kurma başarısına şapka çıkarılır.''Thriller'' türünün en başarılılarından.
Korku filmi klişelerine boğulmuş çerezlik bir film. Boş zamanınız varsa ve kafa yormayacak film arıyorsanız, yanındada birazcık heyecan iyi olur diyorsanız oturun izleyin işte. Öyle bir film. Mantık hataları ile dolu, saf insanlar topluluğu bir aile ! Gerçek hayatta olamayacak kadar karikatür karakterler. Hepsi bu filmde mevcut.
Filmde öne çıkanlar bana göre klişeleşmiş senaryolardan olması ve türüne görede biraz uzun kaçması. Hep gördüğümüz senaryoları tekrar tekrar hatırlatmış ancak fazlada sıkıcı olduğu söylenemez. Yeteri kadar gerilim vermiş, oyunculuklarda yerinde olmuş. Ben azda olsa keyif aldım, bu yüzden puanım 7/10.