arsev17
4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Romantizmi değişik bir şekilde ele alması ile alkışı hakeden bir film ve bence en az 8 puanı hak ediyor. Geri planda çalan müzikleri de çok güzeldi. Ancak herkese hitap etmeyebilir. Kimilerince övülüp, kimilerince beğenilmeyebilir.
film gerçekten fena değil müziği görüntüleri bazı şeyleri hissetmenizi sağlıyor.şunu söylememe de izin verin arkadaşlar belki çok kaba bir yorum olacak ama isveçliye bayıldım izlemediyseniz izleyin ne demek istediğimi anlarsınız:)
Bir filmde göğüs ve göğüse dair öğeler verilmesi ne demektir anlamam,çünkü tüm bu erotizme dahi sanatsal yönden bakma yeteneğim yoktur benim,terbiyesiz teşhisi koyarım direk.Ama 20 dakikalık kısa filmi için aldığım DVD’de utana sıkıla filmi açtım ve sevdim.En azından bu tür filmlere bakış açım değişti,ne bileyim..
çok güzeldi,bir aşk acısı ancak bu kadar değişik biçimde anlatılabilir.ama açık sahneler wardı yani ailece izlenmenmezfilmi izledikten yarınsı bir sabah izldim birde gece 01:00 gibi görüntü yönetmenine saygılar,oyuncularında emeğine sağlıkNOT sadece +18 izleyebilir :):):) 10/10
hoş bir film olmuş. uzun zamandır beni bu kadar güldürmeyi başaran bir film olmamıştı. (sinemadaki kızın patlak mısırı alma sahnesi çok komikti). sanatsal yönü ağır basan bir filmdi. ayrıntılar güzel işlenmiş. kamera teknikleri de oldukça değişikti. bazı sahneleri nasıl çektiklerini anlamadım. izleyin derim.
bu filmin kısa bir versiyonunu izledim, aslında 102 dakikalık bir film olduğunu (versiyonu) bilmiyordum bile. değişik bi film. zamanla ilgili tanımlamaları iyi sayılırdı. madem 102 dakikalığı varmış bunu kaçıramam...
Normalde romantik komedilere 8 puan vermem çünkü neresinden tutsan sürekli bir aynı hikaye gelir ama bu film gerçekten çok değişik ve güzel olmuş. Çok beğendim.