Zamana Güzellik Kat

Ben beğenmedim ve hiç de duygu almadım filmden.Ayrıca çok tekdüze geldi...5/10
nskmourinho
nskmourinho

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Özgün ama pek başarılı olamayan bir film olmuş.Ne erotizmin yeri olduğu sahneler mantıklı ne de aşkın dozu tam ayarlı.Değişik bir şeyler isteyenler için önerilir 5/10
potasyum
potasyum

19 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Filmde fazla bir şey yoktu,ama enteresan bire şekilde hoşuma da gitti.Öyle bir film işte.
kubkub
kubkub

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
mükemmel değil ama kötü de değil.değişik bir yapım olmuş,konu daha doğrusu işleniş tarzı değişik ve hoş.

6/10
patoshik
patoshik

19 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
Her şeyin aşırısı zarar. Aşırı edebiyat aşırı boş sahne. Ne güldüm ne duygulandım. Kara mizah bazı yerlerde güzel bazı yerlerde rezalet ötesi. Daha güzel romantik komedi filmler var. Vaktinizi öldürmeyin arkadaşlar...
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
ben cok begendim.. son derece guseL sahneLer war icinde...
nietzsche-2
nietzsche-2

31 Aralık 2010 tarihinde eklendi
giden ve beklenen arasındsaki arafta kalıntıların arasında sıkışmışlık hali .. şevki kırılan umut fakirlerine iştah açıçı 1 film .
teslaxxx
teslaxxx

13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
başlangıcında kendisinden bişeyler bekleten fakat sonuna gelindiğinde dahi o beklenileni veremeyen bi film. bence sadece kısa film olarak kalmalıyıdı; bu haliyle seyircinin zamanından çalınmış gibi duruyor.
bbayten
bbayten

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bu filmi bir arkadaşım önermişti.duysual demişti.ama hiç duygu almadım.sakın bu filmi sevgilinizle yada ailenizle izlemeyin.kötü bir filmdi
dark-quarantine
dark-quarantine

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film bazı sahnelerde sıksada ara ara giren komedi sahneleriyle tekrar filme bağlanmanızı sağlıyor. Beklediğim kadar olmasada vasatın üzerinde bir film . İzlenmezse birşey kaybedilmez
screaming-nac
screaming-nac

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
sıradışı bir film
çekim teknikleri ve sahne bağlamaları gerçekten çok etkileyici
10/8
itarilde83
itarilde83

10 Nisan 2008 tarihinde eklendi
filmin uzun hali kısa halinden kat kat güzel. en güzel sahnelerden birisi ise bitişi bence. kesinlikle izlenmeli çoğu filmden daha çok sanatsal öge içerdiği kesin. ayrıca hayattan güzel bir parça..9/10