Good Luck Chuck

Chev
Chev

19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Türünün en iyilerinden biri bence..Fazlasıyla eğlenceli..
potasyum
potasyum

11 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Güzel bir film fakat izlemeden önce sakın kızlı erkekli bir ortamda izlemeyin hele hele ailecek hiç izlemeyin :)erotik kısmı biraz fazla kaçmış.
gskaltay
gskaltay

10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir film tvsiye ederim...
atakanozruh
atakanozruh

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en başarılı romantik komedi. Dane Cook, geleceğin Jim Carreysi olabilecek yetenekte ve bu filmde beni çok güldürdü. Jessica Alba tüm güzelliği ve sakarlıklarıyla filmi izlenir kılan etkenlerden biri oldu. İlgi çekici bir senaryo, güzel espriler ve kulağa hoş gelen müzikleriyle izlenmeyi hak ediyor.
can07
can07

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten oldukça komik bir filmdi.Ben filmi izlerken çok eğlendim.Oyuncular mükemmel film çok akıcı.2 saate yakın bir süre nasıl geçiyor anlayamıyor insan.Yalnız filmin içindeki açık sahneler çok fazla.Kesinlikle 18 yaş üstünün izlemesi gereken bir film.10/9
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
O kadar güldüm ve eğlendim ki anlatamam...Biraz erotikleşmiş ama yine de güldürüyor ve hoş vakit geçittiriyor...
boldheart
boldheart

17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok eğlenceli ve komik bir film farklı bir senaryo gerçekten ilginç bir film yapmışlar beğenmemek elde değil sıkılmadan izlenecek türden çok güzel 10/8 i hakediyor ben çok keyif aldım çünkü filmden...
Seza
Seza

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Harika film , süper oyunculuk 9 puanı hak ediyor.
jay-dee
jay-dee

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
herkes eleştirmen olmuş..kimsenin hiçbirşeyi beğendiği yok..film gerçekten çok neşeli bi film....son zamanlar bi filmde bu kadar eğlenmemiştim...başrol kahramanımızın estetisyen arkadaşı süper :)
umarman-tr
umarman-tr

7 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Süper komikti, klasikleşmiş romantik komedilere farklı bir bakış açısıydı.. bence mutlaka izleyin ben çok güldüm.
kaan-ua34
kaan-ua34

10 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Bir Dane cook hayranı olarak bu rölün altından kalkması beni çok sevindirdi. Gerçekten super bir romantik komedi +18 izlenmesi gereken bir film.
ayzen78
ayzen78

6 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Baştan sona oldukça hareketli ve eğlenceli:)Erotizm dozu biraz fazla olduğu için izleyebilceğiniz ortamı dikkatli seçin..
gorkcem
gorkcem

21 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
dane cook-jessıca alba.bu ıkılıye dıkkat...romantık komedı sanırım. bu gerci bıraz +18 de var işin içinde ama kahramanımızın basına gelenlerı en ıyı boyle anlatabılırdı yonetmen.fılm gayet basarılı hoş bir seyirlik.izlenmesi tavsiye edilebilirr.gidin pişman olmazsınızz
ozge-baday06
ozge-baday06

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi izleyip de gülmeyecek biri olduğunu zannetmiyorum.Çok güzeldi..Ama küçük kardeşlerimizle izlemeyin çünkü birascık açık sahneler var;)
pulp-fiction
pulp-fiction

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Eğlenceli ve gerçekten komik bir film. İlk yarısında çok güldüm. İkinci yarısı birinci yarısı kadar güzel değildi.:) Sonu güzel bitti.