Good Luck Chuck

o-nack
o-nack

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmin bana kazandırdıkları:
1-)Penguenler kendi dışkılarını yerler.
2-)Normal bir insanın dirseğine dilini değdirmesi olanaksızdır.
Açıkçası bu kadar.
Filmde akılda kalan tek güzel yan ise cesika ablamızın sakarlıkları onun dışında dandirik bir amerikan eğlencesi.Bir de filmin türü için romantik/komedi denmiş bence bu sadece komedi olmalıydı.Kaldı ki komikliği de tartışılır.
Ha bi de ailecek izlemeyin...
ozge-baday06
ozge-baday06

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi izleyip de gülmeyecek biri olduğunu zannetmiyorum.Çok güzeldi..Ama küçük kardeşlerimizle izlemeyin çünkü birascık açık sahneler var;)
gorkcem
gorkcem

21 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
dane cook-jessıca alba.bu ıkılıye dıkkat...romantık komedı sanırım. bu gerci bıraz +18 de var işin içinde ama kahramanımızın basına gelenlerı en ıyı boyle anlatabılırdı yonetmen.fılm gayet basarılı hoş bir seyirlik.izlenmesi tavsiye edilebilirr.gidin pişman olmazsınızz
torres1985-20
torres1985-20

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
hayatımda seyrettiğim en güzel romantik komedi filmi. çok çok çok beğendim. 10.
melovebledward
melovebledward

23 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Türünün en güzel filmleri arasında zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz başından sonuna kadar eğlenceli mükemmel bir film. 10/10
metehan-koca
metehan-koca

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
mükemmmmmmmmmmelllllllll bu kadar eğlenceli bir tek 50 ilk öpücüktü farklı sınıftalar belki ama çok fenomen bir yapım olmuş tebrikler ve jessica alba çok iyi oynamış yine her zamanki gibi
gorkemken
gorkemken

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
gayet başarılı bir romantik komedi...filmin sonunda gerçiğiniz zamanın keyfini aynadaki yüzünüze bakarak devam ettirebilirsiniz.
frenk90
frenk90

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
gerçekten izlenirken ÇOk zevk alınacak bir film seneryoda çok hoştu :D
gokhan-bakkal
gokhan-bakkal

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmde +18 uygulaması var ki hak edio bunu:D
jessica alba ve dane cook yakışmış bence bırbırıne.gerçekte bi stand up çı olan dane kalkmış rolun altından
polatakbayrak
polatakbayrak

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
güzel,komik,eğlenceli,hoş bir film izleyin :)
betalper
betalper

4 Kasım 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.konusu güzel.benim başıma gelse ne olurdu acaba diye düşünüyor insan?? iyi vakit geçirmek isteyenler için bire bir
rebeli17
rebeli17

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
süperdi süpeer süperdilerr süper iştee :D
henry-netanyahu
henry-netanyahu

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu kadar kötü bir film bu kadar yüksek bir puanı sadece türkiyede alır
bizimboardnet
bizimboardnet

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filmden çok daha fazlasını bekliyordum (: Beklediğimin altında olmasıyla birlikte kötü film olduğunu söylemek haksızlık olur diye düşünüyorum ... Bu konudan çok daha fazlasını beklerdin şahsen .. Ferhan Şensoy ve rasim öztekinin "Pardon" u bu filme 10 basar :D Gülmek istiyorsanız "Pardon" a bakın ((:
goncuoglualper
goncuoglualper

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
romantik filmler arasında izlediğim en güzel filmdi. Jessica alba'nın oyunculuğu da filmin güzelliğine güzellik katmış