Cinayet Gecesi
3,9

senward
senward

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
pek umduğum gibi çıkmadı ama yinede güzell çünkü hopkins var..
fethikuru
fethikuru

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
sırf vhopkins için bile olsa bu film izlenir arkadaslar onun oyunculuğu bıle yeter bence
asafakyol
asafakyol

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
ya bence parçalar cok iyi birleştirilmiş filmde ;) ve hopkins abimiz cidden her zamanki gibi karizmasını ve oyunculuğunu konusturmus ;)
hamitkati
hamitkati

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
klasıik hopkins filmi gerilim kötü ama sempati toplayan adam :) senaryo ve kurgu bence oldukça iyi izlendikten sonra filmden cıkarken gercekten olabilir deniltecek bir senaryo ben çok lezzet aldım filmden
cutie84
cutie84

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
daha yeni izledim..abartılcak bi film değil, gerek oyuncular gerek senaryo açısıdan gayet sıradan..hopkins hariç tabiki de.sadece hopkins için gidilir:)
fatihhancar
fatihhancar

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmi izledim... Hopkins in kisisel becerisiyle deger kazanacak yalin bi film- Ryan Gosling abartacak bi yetenek degil... gozlerim Edward Norton u aradi ryan a bakinca ,Hopkins in daha iyi filmlerde oynamasi lazim-
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
anthony hopknis ile ryan gosling beraber seyretmek harıka olucak hopkinse katil rölu cok yakışıyo umarım seneryoda iyidr